Κατηγορίες
Ταμειακές Μηχανές, Εξοπλισμός Καταστημάτων & Γραφείων, Ζυγαριές & Πλάστιγγες, Μηχανήματα Ανίχνευσης
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία εντάχθηκε στο χώρο των ταμειακών μηχανών από το 1980. Δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας όπως την εγκατάσταση και επισκευή συστημάτων διαχείρισης λιανικών πωλήσεων, με έμφαση στα προϊόντα Casio και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις. Υπάρχει απάντηση σε όλα σας τα ερωτήματα και λύσεις για το κατάστημά σας από την πιο απλή μέχρι την πιο εξεζητημένη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ταμειακές μηχανές από 210€ + ΦΠΑ.
Ταμειακές Μηχανές - Ζυγαριές - Αναλώσιμα - Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
Σας παρέχουμε δωρεάν τον προγραμματισμό την εγκατάσταση και την επίδειξη της ταμειακής σας. θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας δείξουμε όλα τα μοντέλα και τις ολοκληρωμένες λύσεις για τις δικές σας ανάγκες. Εάν δεν μπορείτε να έρθετε εσείς μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας και να σας δειγματίσουμε. Κοντά σας ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο με ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΑΜΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ SERVICE-ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Service 24 Ωρες, Προγραμματα Εμπορικης Διαχειρισης, Προγραμματα Εμπορικης Διαχειρισης, Αριθμομηχανες, Χαρτοταινιες, Μελανοταινιες, Ανιχνευτες Πλαστων Χαρτονομισματων, Ετικετογραφοι Barcode, Συρταρια Ταμειακων Μηχανων, Φορητες Ταμειακες Μηχανες Λαϊκων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: