Κατηγορίες
Εκκενώσεις Βόθρων, Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ , Τηλ: 2295042206  Κιν: 6932328489 Email: gsarakinos@hotmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης

Εταιρεία μεταφοράς λυμάτων και αποφράξεων Ιωάννη Σαρακηνού με διακριτικό I.S. Η εταιρεία Σαρακηνός είναι στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων και αποφράξεων από το 1958 με τον Σαρακηνό Δημήτριο και τώρα με τον Σαρακηνό Ιωάννη από το 1992 με βυτιοφόρα καινούργια από 5 έως και 26 κυβικά. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και τα Μεσόγεια με τιμές λογικές.

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ: Αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων και απόφραξη σε ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, σπίτια, δήμους, εργοστάσια, βιολογικούς καθαρισμούς, νοσοκομεία, μηνιαία συντήρηση σε όλη την Αττική τα Μεσόγεια τη Βοιωτία και πανελλαδική κάλυψη.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ: Τα αποφρακτικά μηχανήματα εξυπηρετούν όλη την Αττική. Μεσόγεια, Βοιωτία και πανελλαδική κάλυψη. Εξυπηρετούμε Δήμους, εργοστάσια, ξενοδοχεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, εμπορικά κέντρα, βιολογικούς καθαρισμούς,νοσοκομεία, μηνιαίες συντηρήσεις, πλύσιμο δέντρων, δρόμων, βόθρων και στεγανών, πλύσιμο καθαρισμό αντλιοστασίων, αντλήσεις υδάτων, καθαρισμοί και συντηρήσεις αποχετευτικού δικτύου (ομβρίων, λυμάτων). Άντληση νερών από υπόγεια-γκαράζ κ.τ.λ. Επίσης διαθέτοντας άδεια συλλογής-μεταφοράς αποβλήτων από την περιφέρεια, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων από όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Βόθρων εκκενώσεις
Αποφράξεις
Μεταφορές λυμάτων
Καθαρισμός βόθρων
Μεταφορές ακαθαρσιών
Μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων
Διαχείριση αποβλήτων με ADR άδεια
24 Ώρες αποφράξεις - εκκενώσεις
Εκκενώσεις: πανελλαδική κάλυψη


Στοιχεία Αναζήτησης: Αποφραξεις Φρεατιων, Λυματα, Εκκενωση Βοθρου, Βυτια, Μεταφορες Ακαθαρσιων, Μεταφορα Αποβλητων, Αντληση Υδατων, Αδεια Διαχειριση Αποβλητων, Μεταφορα Λυματων, Βιομηχανικα Αποβλητα, Αντληση Νερων, Καθαρισμος Βοθρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: