Κατηγορίες
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο ECO School Μπλε Μέλισσα θα συναντήσετε μια ομάδα παιδαγωγών που ξεχωρίζουν για τον ενθουσιασμό τους και την αγάπη τους για τα παιδιά. Οι διαφορετικές ειδικότητες, συνεργάζονται για να παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα προσφέρει στα παιδιά μια ποικιλία ερεθισμάτων και βιωμάτων.
Το ΚΔΑΠ Eco School Μπλε Μέλισσα είναι ένα διαφορετικό σχολείο. Ένα ECO-λογικό σχολείο. Ένα σχολείο μέσα στη φύση και στην κοινωνία, παιδοκεντρικό, όπου οι αφορμίσεις για τις διερευνήσεις παιδιών-εκπαιδευτικού έρχονται μέσα από τη ζωή και την καθημερινότητα του παιδιού. Λειτουργούμε όλο το χρόνο βασιζόμενοι σε ένα ολιστικό πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη και δίνοντας εξίσου σημασία στη σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική διάσταση του παιδιού. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμά μας αποτελείται από τις διαθεματικές μας «Κυψέλες» με άξονες την Επιστήμη, την Τέχνη, το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό, την Έρευνα και τα Συναισθήματα. Μέσα από τις Κυψέλες, δίνεται η ευκαιρία στο παιδί να έρθει σε επαφή με διαφορετικά γνωστικά αντικέιμενα, να διερευνήσει, να ανακαλύψει ποικίλους τομείς, τον κόσμο, το περιβάλλον και τελικά, τον εαυτό του.
Τα εργαστήρια αφορούν ηλικίες 5 με 12 χρονών, και το πρόγραμμα προσαρμόζεται με βάση τις ανάγκες των παιδιών. Το χειμερινό ωράριο είναι 13:30 με 21:00 και το θερινό 07:30 με 16:00. Η συμμετοχή στο ΚΔΑΠ είναι ΔΩΡΕΑΝ όλο το χρόνο με κουπόνια Voucher μέσω του ΕΣΠΑ, αλλά φυσικά, υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης από παιδιά που δεν έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα. Σας καλούμε λοιπόν σε αυτό το νέο Eco-ταξίδι. Ας απολαύσουμε τη διαδρομή παρέα με την Μπλε Μέλισσα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Εργαστήρια

 • ΚΥΨΕΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
  Στην Κυψέλη των επιστημών έχουμε εντάξει μια σειρά από πρωτοποριακά διαθεματικά εργαστήρια, τα οποία περιλαμβάνουν διάφορες επιστήμες, όπως τη φυσική, τα μαθηματικά, τη χημεία, την αστρονομία, την αστροφυσική, τη βιολογία κ.τ.λ. Κεντρικός στόχος των εργαστηρίων, είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με διάφορα ερεθίσματα, να πειραματιστούν, να διαχειριστούν και να επιλύσουν προβλήματα σε πραγματικά πλαίσια.
 • ΚΥΨΕΛΗ ΤΕΧΝΗΣ
  Σε αυτή την Κυψέλη, τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά να συναντήσουν το δημιουργικό εαυτό τους. Μέσα από τη γνωριμία με τις 9 τέχνες (αρχιτεκτονική, γλυπτική, ζωγραφική, λογοτεχνία και ποίηση, μουσική, θέατρο και χορός, κινηματογράφος, φωτογραφία, κόμικς), τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φανταστούν, να δοκιμάσουν, να παίξουν, να συνεργαστούν, να αλληλεπιδράσουν, να δημιουργήσουν, να απολαύσουν.
 • ΚΥΨΕΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
  Η Κυψέλη περιβάλλοντος είναι μια ιδιαίτερη κυψέλη, η οποία επιδιώκει την εκπαίδευση σχετικά με το περιβάλλον, την εκπαίδευση μέσα στο περιβάλλον και την εκπαίδευση για το περιβάλλον. Τα παιδιά αποκτούν γνώσεις για το περιβάλλον, έρχονται σε επαφή με αυτό και η εμπειρία γίνεται πηγή της γνώσης, ενώ παράλληλα, καλλιεργείται η ευθύνη για την κατάσταση του περιβάλλοντος. Στα εργαστήρια, το περιβάλλον αξιοποιείται άμεσα και έμμεσα.
 • ΚΥΨΕΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  Στο ECOSchool Μπλε Μέλισσα, επιδιώκουμε την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, και για αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμά μας, η σωματική άσκηση. Δημιουργήσαμε για αυτό το σκοπό, διάφορα γήπεδα, όπου τα παιδιά μπορούν να τρέξουν, να αθληθούν.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οικολογικο Σχολειο, Υπαιθριες Δρασεις Χειμερινα Και Καλοκαιρινα Προγραμματα, Εργαστηρια Τεχνων Και Περιβαλλοντος, Δωρεαν Ολο Το Χρονο Μεσω Εσπα, Βιωματικο Παιχνιδι, Διδαχη Τροπου Οργανωσης Μελετης, Εργαστηρι Τεχνης, Καλοκαιρινα Προγραμματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 13:00 έως 21:00
Θερινό ωράριο από 17/6/2019 έως 1/9/2019 από 7:30 έως 16:00
 
Μοιράσου το: