Κατηγορίες
Μεταφράσεις, Διερμηνείς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΝΑ ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ, Πτυχιούχος Μεταφράστρια του Ιονίου Πανεπιστημίου  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Μεταφραστικό Κέντρο Χανίων ιδρύθηκε το 2004 προκειμένου να καλύψει τις μεταφραστικές ανάγκες στην πόλη των Χανίων και την υπόλοιπη Ελλάδα. Το γραφείο παρέχει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις σχεδόν σε όλους τους γλωσσικούς συνδυασμούς και σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Οι μεταφράσεις μας γίνονται αποδεκτές από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους ιδιωτικούς φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Υπεύθυνη του γραφείου είναι η Άννα Βεργανελάκη, επίσημη μεταφράστρια, πτυχιούχος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το Μεταφραστικό Κέντρο Χανίων παρέχει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις οι οποίες γίνονται αποδεκτές από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους ιδιωτικούς φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως έγγραφα, μεταξύ άλλων: ΙΑΤΡΙΚΑ, ΝΟΜΙΚΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ, ΤΕΧΝΙΚΑ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
Το Μεταφραστικό Κέντρο Χανίων αναλαμβάνει επίσης την παροχή υπηρεσιών διαδοχικής και ταυτόχρονης διερμηνείας, υποτιτλισμού και δακτυλογράφησης-απομαγνητοφώνησης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Επισημες Μεταφρασεις, Μεταφραστικες Υπηρεσιες, Επικυρωμενες Υπηρεσιες, Επικυρωμενες Μεταφρασεις Certified Translations, Επισημες Μεταφρασεις Σε Ολες Τις Γλωσσες, Official Translations In Almost All Language Combinations
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Χανιά, Όλη την Ελλάδα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 09:00 έως 14:00
απογεύματα κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: