, 2109643468
Κατηγορίες
Πρατήρια Υγρών Καυσίμων, Πετρελαιοειδή - Εταιρίες & Διϋλιστήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΡΕΤΗ ΠΡΑΓΙΑ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Floga Express Δ.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - Α. ΠΡΑΓΙΑ Ο.Ε. με έδρα τη Γλυφάδα δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας υγρών καυσίμων από το 1981. Με γνώμονα τη συνέπεια και την αξιοπιστία καταφέραμε σε όλη αυτή την πολυετή διαδρομή να γίνουμε μια από τις πιο ανταγωνιστικές και υπεύθυνες εταιρείες της Αττικής στον κλάδο της εμπορίας και διανομής υγρών καυσίμων - πετρελαίου θέρμανσης. Με πρωταρχικό σκοπό τη σχέση ποιότητας - τιμής καθώς και τη συνέπειά μας στην παράδοση μάς έχουν εμπιστευτεί και συνεργαζόμαστε με:
Δήμο Αθηναίων - Δήμο Αλίμου - Δήμο Βούλας Βουλιαγμένης - Δήμο Γλυφάδας - Δήμο Δάφνης - ΠΙΚΠΑ - μουσικά σύνολα Αθηνών - Εργοστάσια - Βιομηχανίες - Επαγγελματικούς χώρους κ.τ.λ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το πετρέλαιο θέρμανσης είναι ανωτέρας ποιότητας και το προμηθευόμαστε αποκλειστικά από τα κρατικά διυλιστήρια με ιδιόκτητα βυτία. Διατίθεται σε τιμές χονδρικής με πρόσθετα βελτιωτικά καύσης για προστασία, καλύτερη απόδοση του καυστήρα - λέβητα και λιγότερα κατάλοιπα στη δεξαμενή. Με την ποιότητα του πετρελαίου που διαθέτουμε οι πελάτες μας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συστημάτων θέρμανσης και λιγότερη συντήρηση.
Στο πρατήριό μας τα καύσιμα είναι υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές ενώ με το ηλεκτρονικό σύστημα εισροών-εκροών που διαθέτουμε επιτυγχάνεται η ασφάλεια του προϊόντος για την άριστη απόδοση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Με συνεχείς ελέγχους και διασταυρώσεις από ΕΚΟ-ΚΕΔΑΚ (Κέντρο Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμου). Οι προδιαγραφές και η ποιότητα των καυσίμων είναι η εγγύηση προς τους πελάτες μας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Πετρελαιο, Πετρελαιο Θερμανσης, Φθηνο Πετρελαιο, Διανομη Πετρελαιου, Βενζιναδικο, Καυσιμα, Βελτιωμενο Πετρελαιο, Παραδοση Πετρελαιου Κατ΄οικον, Πετρελαιο Σε Τιμες Χονδρικης, Καυσιμα Υψηλης Ποιοτητας, Βενζινη, Φωτιστικο Πετρελαιο, Πετρελαιο Με Καρτα, Πετρελαιο Με 10 Δοσεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νότια Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: