Κατηγορίες
Κλιματισμός, Ψυκτικοί, Θερμοσίφωνες, Κεντρική Θέρμανση, Εξαερισμός
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ , Τηλ: 2109427789  Κιν: 6979551168 Email: mparpagiannis@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2002 με την επωνυμία "A&B ΟΕ", με έδρα το Παλαιό Φάληρο. Το 2008 από ομόρρυθμη μετατράπηκε σε ατομική επιχείρηση υπό τη διεύθυνση του κ. Μπαρπαγιάννη Αντώνη.
Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιείται στην μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και αερισμού χώρων τόσο σε οικίες, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η επιχείρησή μας αποτελείται από έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό στην εφαρμογή συστημάτων εξαερισμού, κλιματισμού και αερισμού (εγκαταστάσεις, συντηρήσεις, βλάβες). Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με καταρτισμένους μηχανικούς για την μελέτη των χώρων σας.
Σημαντικό κομμάτι της επιχείρησής μας αποτελεί η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού, ψύξης, ενδοδαπέδιας θέρμανσης (hp stripe film) και ηλιακών συστημάτων.
Μότο της εταιρείας μας είναι "Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο αν οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι". Γι’ αυτό τον λόγο οι υπηρεσίες μας παρέχονται ποιοτικά, όλο το χρόνο και με πανελλαδική εμβέλεια. Η πολυετής πείρα, ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και η άριστη ποιότητα των εργασιών μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν συντελέσει στην καλή φήμη της εταιρείας και στην αύξηση των ευχαριστημένων πελατών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης (μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση) σε συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες κλιματισμού όπως Toshiba – Carrier, Gree, Toyotomi, Mitsubishi, Daikin και Sendo εδώ και 10 χρόνια. Σε όλη της την πορεία έχει επιτυχημένα εγκαταστήσει συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού από απλά επίτοιχα κλιματιστικά έως και κεντρικά συστήματα V.R.V. σε κατοικίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.
Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μία εναλλακτική μορφή θέρμανσης με τη χρήση του εξωτερικού αέρα.
Η ενδοδαπέδια θέρμανση hp stripe film είναι μια άλλη μορφή θέρμανσης, ιδανική για οικονομική ενδοδαπέδια θέρμανση, σε σύγκριση με την κλασική ενδοδαπέδια θέρμανση με σωλήνες νερού.
Η εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων σε συνεργασία με τις εταιρείες Calpak & Sante αφορά οικίες ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε τη μελέτη και όλες τις διαδικασίες συντήρησης και επισκευής.
Αφυγραντήρες - Καθαριστές αέρα
Υπηρεσίες συντήρησης σε κλιματιστικά και ηλιακούς θερμοσίφωνες:
Το τεχνικό προσωπικό μας θα ελέγξει τα επίπεδα του ψυκτικού υγρού με συμπλήρωση όπου χρειάζεται, θα απολυμάνει τις ψύκτρες κυκλοφορίας του αέρα και θα προχωρήσει σε καθαρισμό των φίλτρων και γενικότερο έλεγχο.
Αντίστοιχα θα πρέπει να γίνεται και συντήρηση στον ηλιακό σας θερμοσίφωνα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εγκατασταση Inverter Lg, Οικιακο Κλιματιστικο Συντηρηση, Επαγγελματικος Κλιματισμος, Air Condition Daikin, Κεντρικος Κλιματισμος Mitsubishi, Επισκευη Επισκευες Κλιματιστικων, Εγκατασταση Ηλιακων Θερμοσιφωνων Calpak, Antlies Thermotitas Αντλιες Αντλια Θερμοτητας, Προγραμμα Εξοικονομω Κατ Οικον, Ενδοδαπεδια Υπερυθρη Θερμανση, Ψυκτικες Συσκευες Εμπορια, Κλιματιστικα Για Το Σπιτι, Σερβις Service Klimatistikou, Συστηματα Εξαερισμου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Ωράριο καταστημάτων & κατόπιν συνεννόησης
 
Μοιράσου το: