Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Περιοδοντολόγος - Χειρουργός οδοντίατρος
Απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών
H Μαρία Βλαχοδημήτρη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1982. Αποφοίτησε από το 39ο Γενικό Λύκειο Αθηνών. Εισήχθη 9η στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001 και αποφοίτησε το 2007. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Περιοδοντολογίας, από την Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ από το 2012. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπλέον αποτελούσε μέλος του δυναμικού του εργαστηρίου Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών από το 2009 ως παρακολουθούσα και στη συνέχεια ως επιστημονική συνεργάτης μέχρι και το 2014. Εργάζεται ως οδοντίατρος από το 2007 και έχει αποκλειστική ενασχόληση με την Περιοδοντολογία από το 2012. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
2008: ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ – ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ. Μ. Βλαχοδημήτρη, Ι. Γάκη, Π. Κορομάντζος, Φ. Μαδιανός. Οδοντοστοματολογική Πρόοδος 2008, 62: (2): 156-173.
2009: ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΦΑΤΝΙΑΚΗΣ ΑΚΡΟΛΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΟΝΤΙΟΥ. Μ. Βλαχοδημήτρη, E. Πεπελάση. Ελληνικά Στοματολογικά Χρονικά Τόμος 53, Τεύχος 3, Ιούλιος -Σεπτέμβριος 2009.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο μας είναι αποκλειστική η ενασχόληση με την Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία. Πιστεύουμε όμως ότι είναι πολύ σημαντική η επίλυση συνολικά των προβλημάτων των ασθενών μας και για το λόγο αυτό είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την συμβουλή και καθοδήγηση μας στο σύνολο των οδοντιατρικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς μας. Επιπλέον, είμαστε σε στενή συνεργασία με διακεκριμένους ομοιοπαθητικούς ιατρούς, ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις των ασθενών που ακολουθούν ομοιοπαθητική θεραπεία. Σκοπός μας είναι η άρτια και τεκμηριωμένη θεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών μας, με αγάπη και κατανόηση προς τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες τους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ουλιτιδα, Περιοδοντιτιδα, Εξαγωγη Δοντιου, Υφιζηση Ουλων, Καθαρισμος Δοντιων, Εμφυτευμα, Αφαιρεση Πλακας, Αφαιρεση Πετρας, Αποστημα, Απονευρωση Δοντιου, Θυλακη, Περιοδοντικη Θεραπεια, Χειρουργικη Περιοδοντιου, Υπερηχος Καθαρισμου Δοντιων, Οστικα Μοσχευματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: