Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, Χειρουργός Ορθοπαιδικός , Τηλ: 2168002579  Κιν: 6972337416 Email: info@orthonet.gr
Αθλητίατροι
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Τραυματιολόγοι
Χειρουργοί Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Σπουδές: Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Γρηγόρης Δ. Κατσούλης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται εκτενώς με τις ορθοπαιδικές αθλητικές κακώσεις, την παιδοορθοπαιδική, τη χειρουργική των καταγμάτων και την επανορθωτική χειρουργική των αρθρώσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αρθροσκοπήσεις, στην ολική αρθροπλαστική των μεγάλων αρθρώσεων και στη μικροχειρουργική άκρας χειρός για παθήσεις τενόντων και νεύρων. Έχει, επιπλέον, εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση Χειρουργικών Παθήσεων του Ώμου στο Liverpool της Μεγάλης Βρετανίας.
Εμπειρία: Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική με πολυετή θητεία σε νοσοκομεία όπως το Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Αγλαΐα Κυριακού", το Νοσοκομείο Κοργιαλένειο - Μπενάκειο "Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός" και τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Royal & Broadgreen του Liverpool στη Μ. Βρετανία, υπό τον καθηγητή Simon P. Frostick.
Συνέδρια: Συμμετοχή σε ετήσια βάση στα μεγαλύτερα ορθοπαιδικά συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού Ξένες γλώσσες: Αγγλικά
Μέλος Συλλόγων: Αποτελεί ενεργό μέλος της ΕΕΧΟΤ (Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας) από το 2011, ενώ το Σεπτέμβρη του 2012 του απενεμήθη υποτροφία για μετεκπαίδευση στη χειρουργική άνω άκρου, στο Liverpool της Μ. Βρετανίας.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ολική αρθροπλαστική γόνατος - ισχίου - ώμου - αγκώνα
  • Αρθροσκόπηση ώμου - γόνατος - αγκώνα - ποδοκνημικής
  • Χειρουργική καταγμάτων άνω και κάτω άκρων
  • Χειρουργική αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων
  • Χειρουργική άκρας χειρός & άκρου ποδός (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, εκτινασσόμενος δάκτυλος, τενοντίτιδα De quervain, βλαισός μέγας δάκτυλος άκρου ποδός κ.τ.λ.)
  • Οστεοπόρωση
  • Ειδικές ενέσιμες θεραπείες με αυτόλογους παράγοντες (PRP, βλαστοκύτταρα)
  • PRP
  • Ρομποτική αρθροπλαστική γόνατος


Στόχος του ιατρείου είναι η σωστή διαγνωστική προσέγγιση του ορθοπαιδικού προβλήματος, η παραπομπή του ασθενούς μόνο για τις απαραίτητες εξετάσεις, η ακριβής διάγνωση και ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου management αντιμετώπισης, που περιλαμβάνει είτε συντηρητικά είτε χειρουργικά μέσα. Όλα αυτά με αναλυτική επεξήγηση του κάθε διαγνωστικού ή θεραπευτικού βήματος ώστε να κατανοεί πλήρως ο ασθενής τη φύση της πάθησης και να βοηθά με τη συμμόρφωσή του στις ιατρικές υποδείξεις. Για το σκοπό αυτό έχει αναπτυχθεί συνεργασία με την ιδιωτική κλινική του Ιατρικού Κέντρου στο Ψυχικό, οι υποδομές της οποίας αποτελούν εχέγγυο για την διεκπεραίωση απλών αλλά και των πλέον σύνθετων χειρουργικών επεμβάσεων. Το δίκτυο των επιστημονικών συνεργατών παράλληλα πλαισιώνεται από έμπειρους αναισθησιολόγους, ακτινολόγους μυοσκελετικού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ιατρούς συναφών ειδικοτήτων όπως πχ. νευρολόγους, ρευματολόγους καθώς και φυσικοθεραπευτές, ώστε οι λύσεις που προτείνονται να είναι όσο το δυνατό ολοκληρωμένες.


Στοιχεία Αναζήτησης: Οστεοπορωση, Αρθροσκοπηση Ωμου, Αρθροσκοπηση Αγκωνα, Χειρουργικη Ανω Ακρου, Αθλητικες Κακωσεις, Χειρουργικη Βραχιονιου Οστου, Αρθροπλαστικη Γονατος, Αρθροπλαστικη Ισχιου, Χειρουργικη Ακρου Ποδος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Τετάρτη από 17:00 έως 19:00
Πέμπτη από 09.00πμ έως 13.00 & από 18.00 έως 21.00
Παρασκευή από 09.00 έως 13.00 & από 17.00 έως 19.00
 
Μοιράσου το: