Κατηγορίες
Ψυχίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Με σημαντική εμπειρία σε τμήματα οξέων ψυχιατρικών περιστατικών, καθώς και ψυχογηριατρικών, αντιμετωπίζονται δυσίατες παθήσεις όπως η Ψυχωσική Συνδρομή (ή Σχιζοφρένεια), Ανοϊκά σύνδρομα (όπως η Άνοια τύπου Alzheimer). Στις διαταραχές μνήμης χρησιμοποιούνται ψυχομετρικές κλίμακες αξιολόγησης (όπως η ACE-R και η M.M.S.E.). Υπάρχει η δυνατότητα ψυχοεκπαίδευσης φροντιστών, η οποία αποσκοπεί στην κατανόηση της κάθε ψυχικής πάθησης, τη στόχευση συμπεριφορικών παρεμβάσεων, με τελικό σκοπό τη βελτίωση της έκβασης των νοσημάτων και τη μείωση της πολυφαρμακίας. Η διαμόρφωση των χώρων του ιατρείου διασφαλίζει στον μέγιστο δυνατό βαθμό το απόρρητο των συνεδριών.
Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μόνο με προγραμματισμένα ραντεβού.
Χορηγούνται γνωματεύσεις Ψυχικής Υγείας και καταλληλότητας για εργασία. Δυνατότητα συνταγογράφησης σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς σύμβαση έργου με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2321025999 και 6945335724 καθημερινά από 8 π.μ. εώς 9 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ασκώ την Ψυχιατρική στο ιατρείο μου στις Σέρρες, από το 2009. Έχω εξειδικευθεί στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και είμαι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής της Ελληνικής Εταιρίας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας από το 2008. Παράλληλα, από το 2009 έως το2016 εργάστηκα σε μία από τις μεγαλύτερες Ιδιωτικές Ψυχιατρικές Κλινικές της χώρας, στον Νομό της Δράμας, στην οποία διετέλεσα Επιστημονικός Διευθυντής επί τριετίας.
Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των διαταραχών της συναισθηματικής σφαίρας εφαρμόζονται τεχνικές ψυχοθεραπευτικών παρεμβάσεων, ψυχοεκπαίδευσης και φαρμακοθεραπείας, αποσκοπώντας στο βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Οι ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις στοχεύουν στην ανάπτυξη εναλλακτικών τρόπων δράσης οι οποίες βελτιώνουν την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Μέσα από τη δημιουργία καλύτερου ελέγχου της καθημερινότητας, βελτιώνεται η αυτοεκτίμηση και μειώνονται τα άγχη και οι φοβίες. Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή, η Διαταραχή Πανικού, η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, η Κατάθλιψη, η Διπολική Διαταραχή κ.α. Δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης των διαπροσωπικών σχέσεων, στο οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Στρές, Αγχος, Ανοια, Αλτσχαιμερ Alzheimer
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: