Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Γιαννακόπουλος Trans - Γιαννακόπουλος Σπυρίδων, δραστηριοποιείται στις μεταφορές και μετακομίσεις από το 1965 με έδρα τον Πρέβεδο Αχαΐας, 15 χλμ από την Πάτρα.
Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις στην Πάτρα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας φορτώσεις και εκφορτώσεις όλο το 24ωρο, ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η μακροχρόνια πείρα και ο επαγγελματισμός μας, έχουν συντελέσει στην πολυετή, επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό και στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες εγχώριες και διεθνείς εταιρείες.
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον άρτιο στόλο μας, που αποτελείται από ειδικά οχήματα (συρόμενο φορτηγό, φορτηγό με υδραυλική πόρτα, ανυψωτικό μηχάνημα) και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, μας καθιστούν τον πλέον αξιόπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτη σας για μεταφορές πάσης φύσεως.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά αντικειμένων ανεξαρτήτως βάρους, καθώς και αντικειμένων που χρήζουν ειδικής μεταφοράς, όπως έργα τέχνης, πιάνο με ουρά και πολύτιμα και εύθραυστα αντικείμενα κάθε τύπου. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε το αμπαλάζ των προς μεταφορά αντικειμένων με τη χρήση κατάλληλων υλικών, διασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία τους από τη σκόνη καθώς και από τυχόν φθορές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορες, Μετακομισεις, Συσκευασια Αμπαλαζ, 24ωρη Εξυπηρετηση Πανελλαδικα, Ανταγωνιστικες Τιμες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: