Κατηγορίες
Εξοπλισμός Εστιατορίων & Ζαχαροπλαστείων, Εξοπλισμός Νοσοκομείων, Εξοπλισμός Κρεοπωλείων, Εξοπλισμός Ξενοδοχείων, Εξοπλισμός Δημόσιων Χώρων & Κτιρίων
Ψυκτικοί Θάλαμοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία "ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗ" δραστηριοποιείται στον χώρο του Επαγγελματικού Εξοπλισμού - της Μαζικής Εστίασης και της Βιομηχανικής Ψύξης από το 1980.
Η μακροχρόνια πείρα της και το καταρτισμένο προσωπικό της, έχει καταφέρει την εδραίωση μακροχρόνιας σχέσης με πελάτες και συνεργάτες.
Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Βαμβακόπουλο Χανίων, με προϊόντα από οίκους του εξωτερικού και από Έλληνες κατασκευαστές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η μελέτη και ο σχεδιασμός του επαγγελματικού σας χώρου, ο πλήρης εξοπλισμός του και η υπεύθυνη συντήρηση αυτού από το τμήμα Service, εξασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα για την κάλυψη των αναγκών κάθε επαγγελματία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βιομηχανικη Ψυξη, Επαγγελματικος Εξοπλισμος, Βιομηχανικος Εξοπλισμος, Ψυκτικοι Θαλαμοι, Παγομηχανη, Θαλαμοι Συντηρησης, Ανοξειδωτοι Παγκοι Εργασιας, Επαγγελματικοι Φουρνοι, Επαγγελματικα Πλυντηρια Πιατων, Λυομενους Ψυκτικους Θαλαμους, Συσκευες Υγραεριου Συσκευες Ηλεκτρικες, Επαγγελματικος Εξοπλισμος Εστιασης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Χανιά, Ρέθυμνο, Κύθηρα.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τετάρτη και Σάββατο από 09:00 έως 17:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: