Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Δίνω μεγάλη σημασία στην ίδια τη θεραπευτική σχέση αφού ο τρόπος που σχετίζεται ο θεραπευτής με τον θεραπευόμενο αποτελεί σημαντικό υπόστρωμα ενθάρρυνσης για τον τρόπο που σχετίζεται στην προσωπική και κοινωνική του ζωή. Επιλέγω να μην εστιάζω σε μορφές – συμπτώματα. Οι άνθρωποι που συνήθως έρχονται και ζητούν βοήθεια αντιμετωπίζουν δυσάρεστα συμπτώματα και υποφέρουν, από άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, έμμονες ιδέες, ψυχοσωματικά συμπτώματα, διατροφικές διαταραχές. Αντιμετωπίζουν θέματα ζωής όπως απώλειες, θάνατος, ασθένεια, διαζύγιο. Τα συμπτώματα αλλάζουν μορφές, η έμφαση δίνεται στα μοτίβα σκέψης και σχέσης που διατηρούν τα συμπτώματα, συνεπώς εστιάζω στον άνθρωπο που υποφέρει και ζητεί ανακούφιση και όχι στα συμπτώματα που εκφράζονται με τους παραπάνω τρόπους. Η βαθιά μου πεποίθηση ότι μέσω της ανθρώπινης θεραπευτικής σχέσης τα συμπτώματα υποχωρούν, δεν είναι μόνο πίστη, εδράζεται στην πολύχρονη εμπειρία με τους θεραπευόμενους.
Για να γίνει η σχέση θεραπευτική, χρειάζεται να αναπτυχθεί, ο σεβασμός, η ενεργητική ακοή, η αποδοχή, η ενθάρρυνση, ο βαθιά δημοκρατικός διάλογος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους με ίση αξία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Συνήθως, στην ψυχοθεραπεία καταφεύγουν οι άνθρωποι με αφορμή δυσλειτουργικές σχέσεις συντρόφων, γονέα-παιδιού, είτε από εκλυτικά γεγονότα στην ζωή (Θάνατος, ασθένεια, διαζύγιο κ.λπ.) είτε από συμπτώματα που είναι δύσκολα διαχειρίσιμα, όπως έντονο άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, ιδέες προσκόλλησης, ψυχαναγκασμοί, διατροφικές και σεξουαλικές διαταραχές, συμπεριφορικές δυσλειτουργίες όπως έντονος θυμός, παρόρμηση, δυσκολίες απόφασης, αναβλητικότητα, εξαρτήσεις, σωματικές ενοχλήσεις (ψυχοσωματικά συμπτώματα) και πόνοι όταν αποκλείεται η παθολογία (έντερο, στομάχι, κεφάλι, αυχένας, μύες, κόκκαλα, πλάτη, μέση).

  • Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων & εφήβων
  • Θεραπεία ζεύγους
  • Θεραπεία σε ομάδες (Group therapy)
  • Ομάδα Γονέων
  • Βιωματικά σεμινάρια -εργαστήρια
  • Ομάδα αυτογνωσίας
  • Διαδικτυακές συνεδρίες (Skype, messenger)

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχολογοι, Ψυχοθεραπευτης, Ψυχοθεραπεια Ενηλικου, Κρισεις Πανικου, Αγχος, Καταθλιψη, Ψυχοθεραπεια Ζευγους, Ψυχοθεραπεια Εφηβου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού