Κατηγορίες
Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι, Γυναικολογικές Κλινικές
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Θεοφάνης Σ. Στάθης είναι μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος με εξειδίκευση σε θέματα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Υπογονιμότητας καθώς και την Ενδοσκοπική Χειρουργική.
Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του.
Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master, MSc) στην "Αναπαραγωγική - Αναγεννητική Ιατρική" της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Έλαβε τον τίτλο F. MAS & D.MAS κάνοντας μετεκπαίδευση στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (Fellowship & Diploma in Minimal Access Surgery) στο World Laparoscopy Hospital στο Νέο Δελχί της Ινδίας υπό τον καθηγητή R. K. Mishra Κατέχοντας θέση Επιστημονικού και Κλινικού Συνεργάτη (Clinical Fellow) εξειδικεύτηκε στην Αναπαραγωγική Ιατρική και Υπογονιμότητα στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Universitäres Kinderwunschzentrum Lübeck-Manhagen) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Universitätsklinikum Schleswig-Holstein (UKSH) στο Lübeck της Γερμανίας υπό τον καθηγητή Georg Griesinge.
Συμμετείχε σε κλινικά σεμινάρια (hands-on courses) για την εκμάθηση νέων τεχνικών σε θέματα ενδοσκόπησης στη Γυναικολογία (διαγνωστική/επεμβατική λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση) στο διεθνούς φήμης κέντρο εκπαίδευσης IRCAD/ European Institute of Telesurgery του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου στη Γαλλία, καθώς και στην έδρα της European Academy of Gynaecological Surgery στο Leuven του Βελγίου
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τοποθετήστε την πρόληψη και τις γυναικολογικές εξετάσεις στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Συζητήστε με τον γυναικολόγο κο Στάθη σχετικά με το ποιες εξετάσεις είναι οι κατάλληλες για εσάς. Εκείνος είναι σε θέση να σας κατευθύνει, δίνοντάς σας εξατομικευμένες πληροφορίες και οδηγίες βασισμένες στο ιατρικό σας ιστορικό.

 • Γυναικολογία
  Ετήσιος Γυναικολογικός Έλεγχος
  Τεστ Παπανικολάου – Τεστ ΠΑΠ
  Κολποσκόπηση
  Υπέρηχος
  Πολυκυστικές Ωοθήκες
  Ενδομητρίωση
  Εμμηνόπαυση
  Υστεροσκόπηση – Λαπαροσκόπηση
 • Μαιευτική
  Φυσιολογικός Τοκετός
  Κυήσεις Υψηλού κινδύνου
  Προγεννητικός Έλεγχος
  Υπερηχογράφημα Κύησης
  Θηλασμός – Λοχεία

Στοιχεία Αναζήτησης: Χειρουργος Αναπαραγωγης, Καταψυξη Ωαριων, Τεστ Παπανικολαου, Γυναικολογικος Ελεγχος, Κολποσκοπηση, Λαπαρασκοπηση, Υπερηχογραφημα Κυησης, Θηλασμος, Εμμηνοπαυση, Λαπαροσκοπηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική, Αθήνα κέντρο
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με αντικαταβολή
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
 • Europen Society of Human Reproduction and Embryology ESHRE
 • Μέλος Ευρωπαϊκής Εταιρείας ESGE
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη από 14:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: