Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Ξηράς
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Κατσαντώνης δραστηριοποιείται στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών μεγάλων φορτίων από το 1981. Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των αντικειμένων σας στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση νοικοκυριών, γραφείων και εργοστασιακής παραγωγής στα καταστήματα της επιχείρησής σας στην Αθήνα, στην ευρύτερη Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε προηγμένο εξοπλισμό (κλειστά φορτηγά και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα) για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδος κτηρίου και την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να απεγκαταστήσει / αποσυνδέσει τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό σας (φωτιστικά, air conditions, ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο κ.λπ.) καθώς και να τον επανεγκαταστήσει / επανασυνδέσει στο νέο σας χώρο. Αναλαμβάνουμε ακόμα την αποσυναρμολόγηση των επίπλων σας (βιβλιοθήκες, κρεβάτια, σύνθετα κ.λπ) καθώς και τη συναρμολόγησή τους μετά το πέρας της μετακόμισης, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα με το που θα μπείτε στο νέο σας χώρο. Σε περίπτωση που ο χώρος που θα μετακομίσετε δεν είναι ακόμα διαθέσιμος η οικοσκευή σας ή ο εξοπλισμός σας (σε περίπτωση που πρόκειται για μετακόμιση επαγγελματικού χώρου) μπορεί να φιλοξενηθεί στις κλειστές αποθήκες μας για όσο χρόνο χρειαστεί.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων αποτελεί εγγύηση ποιότητας, ασφάλειας και ταχύτητας.
Προσφέρουμε:

  • Δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης -μεταφοράς
  • Ανυψωτικό μηχάνημα
  • Συσκευασία υψηλής ποιότητας
  • Συσκευασία για εύθραυστα αντικείμενα
  • Απεγκατάσταση - Επανεγκατάσταση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
  • Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση Επίπλων
  • Αποθήκευση οικοσκευών

Για τη μετακόμιση από την μία περιοχή στην άλλη διαθέτουμε κλειστά φορτηγά για την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης των προς μεταφορά αντικειμένων, ώστε να κάνουμε την εμπειρία της μετακόμισης όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη για εσάς με την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη τιμή.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μετακομιση, Μεταφοραμεγαλων Φορτιων, Ανυψωτικη Μετακομιση, Αμπαλαζ, Απεγκατασταση, Επανεγκατασταση, Αποσυναρμολογηση, Συναρμολογηση Επιπλων, Συσκευασια Ευθραυστων, Δωρεαν Εκτιμηση, Αποθηκευση Οικοσκευων, Οικονομικες Μετακομισεις, Μετακομιση Γραφειων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: