Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Αντωνάκη Βαρβάρα ψυχολόγος υγείας, με γραφείο στο Ρέθυμνο, αποφοίτησε το 2014 από το τμήμα ψυχολογίας του Nottingham Trent University. Στη συνέχεια, το 2015, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (MSc) στην ψυχολογία της υγείας στο University of Bedfordshire της Αγγλίας και είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS). Ειδικεύτηκε στη γνωστική αναλυτική ψυχοθεραπεία από το Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργάστηκε για 3 χρόνια εθελοντικά ως ψυχολόγος στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Από το 2017 παρέχει υπηρεσίες στην ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους πανελληνίων εξετάσεων όλης της Κρήτης.
Συνεχίζοντας τη διά βίου εκπαίδευση, παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια και συνέδρια, έχοντας ως στόχο τη συνεχή εξέλιξή της. Κατέχει την ελληνική άδεια άσκησης επαγγέλματος και από το 2018 εργάζεται ιδιωτικά στο Ρέθυμνο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ψυχολόγος παρέχει υπηρεσίες ατομικής ψυχοθεραπείας (γνωστική αναλυτική προσέγγιση) και συμβουλευτικής ενηλίκων, εφήβων και ζεύγους. Αναλαμβάνει διαχείριση άγχους, κατάθλιψη, αντιμετώπιση φοβιών, προβλήματα σχέσεων, αντιμετώπιση Κρίσεων πανικού. Ασχολείται επίσης, με την διαχείριση άγχους υποψηφίων πανελληνίων εξετάσεων, με το εργασιακό στρες, διατροφικές διαταραχές, νευρογενή ανορεξία και τη νευρογενή βουλιμία. Επίσης παρέχει υποστήριξη ατόμων με χρόνιο πόνο, νεοπλασίες, διαβήτη, καρδιαγγειακές παθήσεις, αυτοάνοσα νοσήματα, ψυχοσωματικά προβλήματα και άλλα νοσήματα.
Παρέχεται δυνατότητα συνεδριών Online, μέσω Skype, με στόχο να διευκολύνει τα άτομα που είτε ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα είτε έχουν κάποια κινητικά προβλήματα ή ταξιδεύουν συχνά και δεν μπορούν να παρευρεθούν στο χώρο μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Msc Ψυχολογια Της Υγειας, Γνωστικη Αναλυτικη Ψυχοθεραπεια, Συμβουλευτικη Ενηλικων Εφηβων& Ζευγους, Δυνατοτητα Συνεδριων Στα Αγγλικα Skype
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Ρεθύμνου, Νομός Χανίων
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με P.O.S.
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 & από 17:00 έως 21:00
Σάββατο 09:00 - 14:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: