Κατηγορίες
Παθολόγοι
Ειδικοί Παθολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Άλεξ Μπετροσιάν φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε πτυχίο το 1981, με βαθμό λίαν καλώς. Ειδικεύθηκε στην Εσωτερική Παθολογία, στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, υπό την εποπτεία των Καθηγητών κ. Στέφανου Χατζηγιάννη και κ. Θεόδωρου Μουντοκαλλάκη και έλαβε τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου. Έχει αναγορευθεί Διδάκτορας της παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Άριστα.
Εξειδικεύθηκε στο αντικείμενο της Επείγουσας και Εντατικής Ιατρικής και εργάστηκε σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από το 1992 μέχρι και σήμερα. Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός του στις παθήσεις του ήπατος, μετεκπαιδεύτηκε σε οξείες ηπατικές παθήσεις, όπως κεραυνοβόλο ηπατική ανεπάρκεια-μεταμόσχευση ήπατος στο Royal Free Hospital υπό την εποπτεία του καθηγητού A. Burroughs.
Από το 1997 εργάζεται στη Γ΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών με έδρα το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και συμμετέχει ενεργά, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, στην εκπαίδευση των φοιτητών Ιατρικής.
Είναι συγγραφέας πολλών ιατρικών άρθρων σε διεθνώς αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

O Άλεξ Π. Μπετροσιάν ασκεί την ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας νοσηλεύοντας ασθενείς στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και σε άλλες σύγχρονες ιδιωτικές κλινικές.
Ασκεί ενεργά όλο το φάσμα της Εσωτερικής Παθολογίας, εφαρμόζοντας τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους.
Είναι ιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και συνεργάζεται με ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες και ιδιωτικές κλινικές, όπου νοσηλεύει τους ασθενείς του.
Φροντίδα ασθενών με πολλαπλά Ιατρικά προβλήματα νοσοκομείου: Μονάδα εντατικής θεραπείας, Ευγενίδειο θεραπευτήριο, Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια - τηλ: 2107208100.


Στοιχεία Αναζήτησης: Παθησεις Ηπατος, Ηπατικη Ανεπαρκεια, Διαβητης, Σακχαρο, Ηπατικες Παθησεις, Υπερταση, Λοιμωξεις, Κυρωση Ηπατος, Χοληστερινη, Χαπ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια προάστια.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:30 έως 20:00.
 
Μοιράσου το: