Κατηγορίες
Τζάμια & Κρύσταλλα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗ  
Περιγραφή Επιχείρησης
H Σ. ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Α.Ε. είναι εισαγωγική, εμπορική και μεταποιητική εταιρεία οικοδομικού γυαλιού και συστημάτων αλουμινίου Schüco. Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων από ιδρύσεώς της, εξειδικεύεται στην παραγωγή και εφαρμογή κατά παραγγελία προϊόντων υαλοπινάκων και ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου Schüco υψηλής τεχνολογίας.
Οι ετήσιες εισαγωγές της σε υαλοπίνακες ξεπερνούν τα 550.000 τετραγωνικά μέτρα ή τους 6.500 τόνους. Πάνω από 15.000 τετραγωνικά μέτρα διπλών υαλοπινάκων παραγωγής της τοποθετούνται κάθε χρόνο σε κτήρια της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας.
Στη Σ. ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Α.Ε. θα βρείτε σωστή καθοδήγηση με επιστημονική γνώση, ώστε να επιλέξετε το σωστό υαλοπίνακα και το κατάλληλο προϊόν Schüco για τις προδιαγραφές του κτηρίου σας. Το μέγεθος, η συνεχής ενημέρωση και η επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών της αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και για το επίπεδο τεχνογνωσίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εισαγωγή και χονδρική πώληση υαλοπινάκων και κατά παραγγελία ετοίμων προϊόντων τους.
  • Εισαγωγή, κατασκευή και εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου Schüco.
  • Κατασκευή διπλών ή τριπλών υαλοπινάκων ειδικών προδιαγραφών.
  • Επεξεργασία και τοποθέτηση προϊόντων υαλοπινάκων υψηλής τεχνολογίας.
  • Εισαγωγή και εμπορία συναφών προϊόντων (υαλότουβλα, υλικά διπλής υάλωσης, υλικά τοποθέτησης).

Ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακών υαλοπινάκων υψηλών επιδόσεων και συστήματα αλουμινίου Schüco τεχνολογικά προηγμένα, που προσδίδουν αισθητική έμφαση, ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
Στόχος μας, η διάθεση στην αγορά των νέων και καινοτόμων προϊόντων υαλοπινάκων και συστημάτων αλουμινίου Schüco υψηλής τεχνολογίας και η ανταπόκριση στις εξελισσόμενες ανάγκες και σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.


Στοιχεία Αναζήτησης: Schuco, Securit, Υαλοπινακες, Ενεργειακα Τζακια, Τριπλεξ, Ντουζιερες, Αλεξισφαιρα, Ηχοθερμομονωτικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική, Πελοπόννησο, Δυτική & Κεντρική Ελλάδα, Νησιά Ιονίου.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 15:30.
 
Μοιράσου το: