Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Παιδαγωγοί, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές, Κέντρα Μελέτης, Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΤΑΜΟΥ, Υπεύθυνη Ψυχολόγος  
Κέντρα Δυσλεξίας
Κέντρα Λογοθεραπείας
Παιδοψυχολόγοι
Ψυχαναλυτές
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης

Το «Ψυχ…Αγωγείν» δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης οι οποίες απευθύνονται στο παιδί, στον έφηβο και στην οικογένεια. Με κύριο άξονα τη μοναδικότητα κάθε ατόμου, παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα αντιμετώπισης των δυσκολιών σε ένα ευχάριστο και διαμορφωμένο περιβάλλον.

Βιογραφικό της υπεύθυνης Ψυχολόγου:
Η Στάμου Π. είναι κάτοχος του πτυχίου Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος. Έχει λάβει το μεταπτυχιακό διπλώμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (MSc Ειδική Αγωγή). Πραγματοποίησε την ετήσια επιμόρφωση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης. Το συγγραφικό της έργο είναι επαρκές ενώ έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Ψυχολογίας/Ειδικής Αγωγής ως σύνεδρος. Ως προς την εργασιακή της εμπειρία, έχει εργαστεί στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ. Πετρούπολης και στο Κέντρο "Φαέθων". Έχει εργαστεί στη Μονάδα Εφήβων του Ε.Κ.Ε.ΨΥ.Ε, στο ΚΕΔΔΥ Δ΄ Αθηνών και σε ιδιωτικά κέντρα ως Παιδοψυχολόγος-Ειδική Παιδαγωγός ενώ την παρούσα περίοδο εργάζεται στον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δ. Βριλησσίων.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υπηρεσίες Θεραπευτικής Παρέμβασης
Μαθησιακές Δυσκολίες (δυσλεξία, δυσκολίες στην ανάγνωση κ.τ.λ.)
Λογοθεραπεία (διαταραχές λόγου, τραυλισμός)
Οργάνωση και καθοδήγηση μελέτης
Εργοθεραπεία (λεπτή-αδρή κινητικότητα, γραφοκινητική ικανότητα, αισθητηριακή ολοκλήρωση κ.τ.λ.)
Ατομική ψυχοθεραπεία ενήλικων
Συμβουλευτική ζεύγους
Ειδική Αγωγή (αυτισμός, νοητική καθυστέρηση κ.τ.λ.)
Ψυχολογική Υποστήριξη (Άγχος, προβλήματα συμπεριφοράς, επιθετικότητα κ.τ.λ.)
Υπηρεσίες Διάγνωσης
Με την ολοκλήρωση της έγκυρης αξιολόγησης στη διαδικασία διάγνωσης συμμετέχει όλη η διεπιστημονική ομάδα χρησιμοποιώντας σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία.
Υπηρεσίες Σχολικής Μελέτης
Στο «Ψυχ…Αγωγείν», σ’ ένα ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρέχουμε πρόγραμμα καθημερινής μελέτης για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με την εποπτεία εξειδικευμένων παιδαγωγών. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι οι πιο σύγχρονες ενώ η εκμάθηση των μαθημάτων επιτυγχάνεται με παιδαγωγικό τρόπο με στόχο την αυτονομία και αυτό-οργάνωση στο διάβασμα. Μέσα στην ομάδα, τα παιδιά αναλαμβάνουν ρόλους και βοηθούν / βοηθιούνται από τους συμμαθητές τους, μέσω της ομαδικής-συνεργατικής μάθησης.
Παρέχεται: ΔΩΡΕΑΝ παιδαγωγική αξιολόγηση

Στοιχεία Αναζήτησης: Κεντρο Λογοθεραπειας, Ειδικη Παιδαγωγος, Δυσλεξια, Μαθησιακες Δυσκολιες, Καθημερινη Μελετη, Δυσκολιες Ομιλιας, Τραυλισμος, Αναπτυξιακες Διαταραχες, Προβληματα Συμπεριφορας, Συμβουλευτικη, Διασπαση Προσοχης Υπερκινητικοτητα, Αυτισμος, Δωρεαν Μαθησιακη Αξιολογηση, Ψυχοθεραπεια Ενηλικων, Τεστ Μαθησιακων Δυσκολιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 14:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: