, 2104519832, 2104524722
,
Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών, Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ , Τηλ: 2104519100  Κιν: 6937460460
Περιγραφή Επιχείρησης
Εδώ και πολλά χρόνια τα Γραφεία Τελετών με ιδρυτή τον Ευάγγελο Καρυώτη από το 1965 καλείται να εξυπηρετήσει ανθρώπους που βιώνουν τις δυσκολότερες ίσως στιγμές της ζωής τους. Ο πόνος, η θλίψη και ενίοτε η συντριβή ενός αγαπημένου σας προσώπου δεν αφήνουν χώρο και χρόνο στον πενθούντα να κάνει όλα εκείνα που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Το γραφείο μας με την πολυετή πείρα του εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στις πλέον δύσκολες στιγμές της ζωής σας. Με το ανθρώπινο πρόσωπο και τις οικονομικές τιμές μπορούμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των επιλογών σας. Στόχος μας η επιλογή των καλύτερων λύσεων σε συνεργασία με τους πελάτες και η κάλυψή τους σε συμφέρουσες τιμές. Διαφήμισή μας αποτελεί η δουλειά μας και η αρχή μας ότι: Η επιθυμία σας αποτελεί υποχρέωσή μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Προτεραιότητα και κύριο μέλημά μας είναι η οργάνωση μιας τελετής που επιθυμεί κάθε οικογένεια για να τιμήσει τη μνήμη του δικού της και ξεχωριστού ανθρώπου καθώς τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. Μεταφορά και καλλωπισμός της σορού, ανθοστολισμός Ι. Ναού, μεταφορά της οικογένειας από τον ναό στο κοιμητήριο, μεταφορά συγγενών με πούλμαν, ανακοινώσεις στον τύπο και τοιχοκολλήσεις αγγελτηρίων.

Στοιχεία Αναζήτησης: 24ωρο, Στεφανια Για Κηδειες, Κηδειες Κηδεια, Επαναπατρισμος Επαναπατρισμοι, Μνημοσυνα Μνημοσυνο, Στολισμοι Εκκλησιας, Οργανωση Τελετων, Οργανωση Κηδειων, Φερετρα, Τελετες, Αποτεφρωση Νεκρων Σορων, Νεκρου Σορου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
'Ολο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: