Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρία με το διακριτικό τίτλο "Askounis Security" ιδρύθηκε το 1998 και έχει έδρα την Πάτρα.
Σχεδιάζει και εγκαθιστά ολοκληρωμένα Συστημάτα Ασφαλείας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με το έμπειρο προσωπικό των 30 ατόμων και με την τεχνογνωσία στα συστήματα ασφαλείας γίνεται μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον χώρο αυτό και μπορεί να σας προσφέρει πολλές και αξιόπιστες λύσεις. Η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και για τον λογο αυτό η εταιρεία, δίνοντας βαρύτητα στις συνεργασίες της, επιλέγει πάντα προϊόντα διεθνώς καταξιωμένων κατασκευαστικών Οίκων του εξωτερικού.
Η εταιρεία Askounis Security είναι μια από τις ελάχιστες στον Ελλαδικό χώρο που διατηρεί σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία ιδιόκτητο κεντρικό σταθμό 24ώρης βάσης πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο, με σκοπό την επιτήρηση των συστημάτων συναγερμού & κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, την Άμεση Επέμβαση όπου χρειάζεται, καθώς και την υποστήριξη των στατικών φυλάξεων. Έχει στην κατοχή της όλες τις νόμιμες άδειες από τα αρμόδια υπουργεία και είναι πιστοποιημένη για όλες τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.
Η Askounis Security είναι σε θέση να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιοδήποτε έργο ασφαλείας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Συστήματα συναγερμού
  • Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης
  • 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων
  • GPS εντοπισμού οχημάτων
  • Χωνευτή - Αόρατη εγκατάσταση καλωδίων συναγερμού

Στοιχεία Αναζήτησης: Καμερες, Καμερες Νυκτος, Cctv, Συναγερμοι, Κλειστα Κυκλωματα, Καμερες Ασφαλειας, Συναγερμοι Οικιων, Συστηματα Ασφαλειας Γραφειων, Παρακολουθηση Απο Κινητο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Δ. Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: