Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΠΩΝΗΣ  
Χειρουργοί Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και έλαβε ειδικότητα στην Πανεπιστημιακή κλινική του Αριστοτελείου, στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ακολούθως υπήρξε υπότροφος της ΕΕΧΟΤ στο νοσοκομείο Henry Mondor στη Γαλλία. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης των Ορθοπαιδικών κλινικών Παναγία (πρώην ΙΚΑ) και της Γ΄ Πανεπιστημιακής κλινικής στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Σήμερα ιδιωτεύει στο ιατρείο του και χειρουργεί στην κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα είναι ενεργό μέλος των ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας).
Η δεκαετία των οστών που διανύουμε χαρακτηρίζεται από αλματώδη πρόοδο της Ορθοπαιδικής χειρουργικής με εφαρμογή νέων μεθόδων και αξιοποίηση της τεχνολογίας που απαιτεί κατάλληλη εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση του θεράποντος. Στο κλίμα αυτό ο γιατρός καλύπτει όλο το φάσμα της χειρουργικής Ορθοπαιδικής, με μεγάλη εμπειρία σε τραυματιολογία (αντιμετώπιση καταγμάτων και τραυματισμών μαλακών μορίων), την αθλητιατρική με αρθροσκοπική αντιμετώπιση (κακώσεις μηνίσκων, χιαστών, συνδέσμων, βλάβες χόνδρων και εξαρθρήματα), την ψυχρή Ορθοπαιδική (ολικές αρθροπλαστικές ισχίων και γονάτων, οστεοτομίες και αντιμετώπιση παραμορφώσεων), σύνδρομα παγίδευσης περιφερικών νεύρων (καρπιαίος σωλήνας και ωλένια νευρίτιδα) και χειρουργική σπονδυλικής στήλης (δισκεκτομές και κυφοπλαστικές).
Ακόμη έχει ιδιαίτερη εμπειρία στις παθήσεις των μεταβολικών νοσημάτων και ιδιαίτερα στην οστεοπόρωση καθώς είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΕΜΜΟ (Εταιρεία Ελέγχου-Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών), μέλος του διοικητικού της συμβουλίου, εκπρόσωπος του ΕΛΙΟΣ (Ελληνικό Ιδρυμα Οστεοπόρωσης) στη Θεσσαλονίκη και τακτικότατος ομιλητής και εκπαιδευτής στα θέματα αυτά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πρωινές ώρες
Ραντεβού 2310430362
Ολική Αρθροπλαστική (Ισχίο - Γόνατο - Ώμος)
Κατάγματα
Αθροσκοπική Χειρουργική (Αθλητικές Κακώσεις)
Οστεοπόρωση (Μεταβολικά Νοσήματα)

Στοιχεία Αναζήτησης: Σπονδυλικη Στηλη, Δισκεκτομη, Κυφοπλαστικη, Αρθροσκοπικη, Αθλητιατρος, Αρθροσκοπηση Ωμου, Αρθροσκοπηση Γονατος, Ολικες Αρθροπλαστικες, Καταγματα, Οστεοπορωση, Αρθροπλαστικη, Χιαστος, Μηνισκος, Συνδεσμικος Κακωσης, Χειρουργικη Περιφερικων Νευρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Ραντεβού με γραμματεία κατόπιν συνεννόησης
 
Μοιράσου το: