Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Βεριγάκη Ιωάννα είναι κλινική ψυχολόγος και ψυχαναλύτρια, μέλος της Παγκόσμιας Εταιρείας Ψυχανάλυσης - Association Mondiale de Pscyhanalyse και της Νέας Λακανικής Σχολής - New Lacanian School (www.amp-nls.org). Έχει μακροχρόνια εκπαίδευση σε ψυχιατρικές κλινικές στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στην Κλινική Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Paris VII), στην Ψυχοπαθολογία και Ψυχανάλυση (Πανεπιστήμιο Paris VII), στην Κλινική της Ψυχανάλυσης Ι και στην Κλινική της Ψυχανάλυσης ΙΙ (Πανεπιστήμιο Paris VIII). Είναι υποψήφια διδάκτωρ στη Διδακτορική Σχολή Ψυχανάλυσης του Πανεπιστημίου Paris VII και το ερευνητικό της ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τη μελαγχολία. Είναι κάτοχος ασκήσεως επαγγέλματος από τη Νομαρχία Ηρακλείου με αριθμό άδειας 9741/21-5-1997. Συμμετέχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογές βιβλίων. Είναι εκπαιδεύτρια στα σεμινάρια της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας της Νέας Λακανικής Σχολής στην Κρήτη (www.ancrec.org). Έχει πολυετή συνεργασία ως εργαστηριακός συνεργάτης με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Ηρακλείου (πρώην ΑΤΕΙ Ηρακλείου) και έχει διδάξει σε διάφορα σεμινάρια εκπαίδευσης ενηλίκων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνει ενήλικες είτε για συμβουλευτική υποστήριξη είτε για θεραπεία. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στις Φυλακές Αλικαρνασσού Ηρακλείου και στον ξενώνα άστεγων γυναικών Le Coeur des Femmes στο Παρίσι.
Αναλαμβάνει ατομικές συνεδρίες παιδιών και εφήβων καθώς έχει μακρόχρονη κλινική εμπειρία στο αντικείμενο. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στο Νοσοκομείο Ημέρας André Boulloche στο Παρίσι με παιδιά αυτιστικά, ψυχωτικά και άλλες μορφές διαταραχών συμπεριφοράς. Έχει εργαστεί στο Κέντρο ειδικών παιδιών Ζωοδόχος Πηγή στο Ηράκλειο και έχει πάνω από δεκαετή εμπειρία στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής.
Πραγματοποιεί ομάδες ψυχοεκπαίδευσης παιδιών με στόχο τη βελτίωση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της ανάπτυξης των κοινωνικών τους δεξιοτήτων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κλινικος Ψυχολογος, Ψυχαναλυτρια, Ψυχοθεραπεια Παιδιων Εφηβων, Ομαδες Ψυχοεκπαιδευσης Παιδιων, Αντιμετωπιση Προβληματων Ζευγους
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κρήτη
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • Diplôme de master
  • Universite Paris
  • Diplôme d' etudes superieures
  • Diplôme d' etudes aprofondies
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: