Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Συνεργεία Καθαρισμού
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΑΛΒΙΩΝ διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμού κτηρίων από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Οι επικεφαλής των συνεργείων καθαρισμού είναι κοντά σας από την αρχική εκτίμηση μέχρι το πέρας όλων των εργασιών και την παράδοση του χώρου σε εσάς. Παρακολουθούν όλες τις εργασίες για την αποφυγή κάθε προβλήματος και επιμελούνται για τη σωστή και χωρίς φθορές ολοκλήρωση του γενικού καθαρισμού, αλλά και για την εμπρόθεσμη αποπεράτωσή του.
Οι τεχνικοί και τα συνεργεία καθαρισμού μας είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα και μέρα εσείς το επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφαλείς λύσεις, υψηλή ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, ο όμιλος επιχειρήσεων ΑΛΒΙΩΝ ΓΚΡΟΥΠ προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε υπηρεσίες καθαρισμού και απολυμάνσεων καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Στον τομέα του καθαρισμού αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, συντήρηση καθαρισμού και υγιεινής επαγγελματικών χώρων, και ειδικούς καθαρισμούς (γυάλινες επιφάνειες, μοκέτες, σαλόνια, δάπεδα). Ειδικευόμαστε σε απλές απολυμάνσεις μέχρι πιο ειδικές απολυμάνσεις (κατσαριδοκτονίες, μικροβιοκτονίες, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών και φιδιών κ.ά.), απεντομώσεις, ενώ αναλαμβάνουμε επίσης, ελαιοχρωματισμούς, αποφράξεις, ανακαινίσεις και μετακομίσεις.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μυοκτονιες Μυοκτονια, Απωθηση Φιδιων, Απωθηση Πτηνων Εντομων, Εντομοκτονιες Εντομοκτονια, Απεντομωση Κατσαριδων Κατσαριδες Κατσαριδα, Καθαρισμοι Πολυκατοικιων Καθαρισμος Πολυκατοικιας, Καθαρισμοι Επαγγελματικων Χωρων Γραφειων, Ειδικοι Καθαρισμοι, Καθαρισμος Πολυκατοικιας Καθαρισμος Σπιτιων Σπιτιου, Απεντομωση Απεντομωσεις Κουνουπιων Μυρμηγκιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: