Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
O παιδικός μας σταθμός «ΟΝΕΙΡΟΛΟΥΛΟΥΔΟ» βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στο Ηράκλειο Αττικής και στεγάζεται σε μια όμορφη μονοκατοικία με μεγάλο κήπο!
Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί και ευάεροι και έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν στα παιδιά την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Στο μεγάλο μας κήπο ανάμεσα σε λεμονιές, ροδιές & πολλά λουλούδια υπάρχουν παιχνίδια για ψυχαγωγία & άθληση, καθώς και το μικρό μας μποστάνι, όπου τα παιδιά μετατρέπονται σε μικρούς γεωργούς & φυτεύουν εποχιακά λαχανικά.
Με την προτροπή, την καθοδήγησή μας & τη βοήθεια ενός πλούσιου παιδαγωγικού υλικού, πάντα μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση, τα παιδιά αναπτύσσουν πολύπλευρα την προσωπικότητά τους & εξελίσσονται σωματικά και πνευματικά.
Με τη δική σας συνεργασία θα καταφέρουμε με αγάπη, φροντίδα και τρυφερότητα να προετοιμάσουμε τα παιδιά σας για το πέρασμά τους από την οικογένεια στην κοινωνία.
Στόχος μας είναι τα παιδιά να μάθουν να επικοινωνούν, να αναπτύσσουν φιλικές σχέσεις και να συνεργάζονται μεταξύ τους.
Από φέτος λειτουργούμε και το ολοκαίνουργιό μας ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΝΕΙΡΟΛΟΥΛΟΥΔΟ που βρίσκεται στην οδό Νικ. Πλαστήρα 53 στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Μέσα από ένα πλούσιο υλικό που διαθέτουμε στον παιδικό σταθμό τα παιδιά αποκτούν δεξιότητες και γνώσεις.
Οι δασκάλες του σχολείου μας εμπλουτίζουν το πρόγραμμα αυτό με σκοπό τα παιδιά ν' αποκτήσουν ερεθίσματα σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης (προφορικός λόγος – λεπτή κινητικότητα – αδρή κινητικότητα – τέχνες – μουσική – αισθητηριακές ασκήσεις και άλλα. Το καθημερινό μας πρόγραμμα εμπλουτίζεται με δραστηριότητες όπως αγγλικά - στίβο - κολύμβηση - καράτε - χορευτικό εργαστήρι. Το έργο μιας σωστής αγωγής είναι καθημερινό και σπουδαίο.
Τα παιδιά μας χρειάζονται μια σωστή εκπαίδευση και μια διαρκή προσπάθεια και βοήθεια. Είμαστε κοντά τους, έτοιμοι ν' ανταποκριθούμε στο έργο μιας σωστής καθημερινής και πολύπλευρης αγωγής.
Στον παιδικό μας σταθμό λειτουργούν 2 τμήματα:

  • ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟ
  • ΠΡΟ – ΠΡΟΝΗΠΙΟ


Διατίθεται σχολικό για τη μετακίνηση των παιδιών!


Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο Νηπιαγωγεια, Προσχολικη Αγωγη, Παιχνιδοθεραπεια, Ψυχοκινητικες Ασκησεις, Μουσικοκινητικη Αγωγη, Βιωματικη Μαθηση, Μεταβρεφικο Τμημα, Μικρο Προνηπιακο, Paidikos Stathmos, Προνηπιακο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: