Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κέντρο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΣΟΥΜΑ ΑΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (λογοθεραπευτής - λογοπεδικός) βρίσκεται στην Αταλάντη: Εθνικής Αντιστάσεως 88, 3ος όροφος. Σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο παρέχουμε θεραπευτικές συνεδρίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Παιδοψυχιάτρου, Ψυχολόγου και Ειδικής διαπαδαγώγησης. Ακόμα μπορείτε να μας βρείτε στη Λαμία σε δύο γραφεία: Βύρωνος 13, στο 2ο όροφο και στην Καλαμαριάς 13, ισόγειο και στη Σπερχειάδα: Ν.Κρίκου 55 (έναντι Αγ. Δημητρίου).
Η Κατερίνα Αρ. Τσούμα, λογοθεραπεύτρια - λογοπεδικός, δημιούργησε το κέντρο λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ψυχολογικής και παιδοψυχιατρικής υποστήριξης ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στην Αταλάντη, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των διαταραχών /δυσκολιών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ακολουθώντας μόνο τις, πλέον σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους.
Αντιμετωπίζουμε, με υπευθυνότητα και σεβασμό, κάθε άτομο, δίνοντάς του τη δυνατότητα για θεραπεία από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους επιστήμονες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κέντρο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση και θεραπεία ατόμων με αυτισμό, αναπτυξιακά σύνδρομα, ΔΕΠΥ, μαθησιακές δυσκολίες, τραυλισμό, αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές κ.ά. Η κα Τσούμα και οι θεραπευτές του κέντρου δημιουργούν το κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα για το κάθε άτομο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ίδιου και της οικογένειάς του.
Η θεραπευτική ομάδα του κέντρου αποτελείται από λογοθεραπευτές, παιδοψυχίατρο, εργοθεραπεύρια, ψυχολόγους και ειδική παιδαγωγό και παρέχουμε υπηρεσίες: λογοθεραπείας, παιδοψυχιατρικής: αξιολόγησης, παρακολούθησης και ψυχοθεραπείας σε παιδιά και εφήβους, συμβουλευτικής γονέων και ψυχοθεραπείας από ψυχολόγο. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες εργοθεραπείας και μαθησιακής αποκατάστασης, ομάδων κοινωνικοποίησης παιδιών και εφήβων (lego based therapy). Εξειδεικευμένες μεθόδους αποκατάστασης φωνής και τραυλισμού.
Παρέχουμε υπηρεσίες λογοθεραπείας, εξ αποστάσεως, σε εξειδικευμένη ασφαλή πλατφόρμα για όσους δεν μπορούν να έρθουν στο κέντρο μας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.epikoinonia.net.
Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση παρέχεται δωρεαν, ενώ οι υπηρεσίες μας μπορούν να καλυφθούν από τα ασφαλιστικά ταμεία. Επικοινωνήστε μαζί μας, για επιπλέον πληροφορίες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κεντρο Λογοθεραπειας, Εργοθεραπειας, Παιδοψυχιατρου, Ψυχολογου Παιδιων & Ενηλικων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 22:00 μόνο κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: