, 2102712222
,
Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Φανοποιία & Βαφές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Νικολάου Ο.Ε. είναι ένα σύνχρονο τεχνολογικά συνεργείο αυτοκινήτων με έδρα τη Ν.Ιωνία και εξυπηρέτηση σε ολόκληρη την Αθήνα και την Αττική.
Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και σας εξυπηρετεί κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη με άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας.
Καλύπτουμε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημά σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, γρήγορα και οικονομικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Γενικό service αυτοκινήτων
Φανοποιία
Έλεγχος ΚΤΕΟ
Κάρτα καυσαερίων
Service κλιματισμού αυτοκινήτου
Ηλεκτρονικός εγκέφαλος
Βελτιώσεις- αναβαθμίσεις
Συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες
Ανταλλακτικά αυτοκινήτου
Εμπόριο αυτοκινήτων

Το συνεργείο μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα κλιματισμού για Freon που είναι οικολογικό. Το R – 1234 χρησιμοποιούν τα περισσότερα αυτοκίνητα μοντέλα από το 2017 και έπειτα. Το Freon 1234 έχει τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

  • Είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές για το περιβάλλον σε σχέση με το R – 134.
  • Κάνοντας συμπλήρωση Freon 1234 βοηθάμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουνε κιόλας ξεκινήσει τη μετάβαση όλων των νέων μοντέλων τους, ώστε να είναι συμβατά με το νέο ψυκτικό. Η χρήση του R – 134 θα περιοριστεί σημαντικά μέσα στην επόμενη δεκαετία μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως το 2022.


Στοιχεία Αναζήτησης: Γενικο Service Αυτοκινητων, Φανοποιια, Ελεγχος Κ. Τ. Ε. Ο., Καρτα Καυσαεριων, Service Κλιματισμου Αυτοκινητου, Ηλεκτρονικος Εγκεφαλος, Βελτιωσεις Αναβαθμισεις, Συνεργασια Με Ασφαλιστικες Εταιρειες, Μικροεπισκευες, Τοπικη Βαφη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: