Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, Ασφάλειες - Ασφαλιστές
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο μας ξεκίνησε από τον πατέρα μου, Παπαδάκη Γεώργιο από το 1977 και από το 2010 συνεχίζει με εμένα και τον αδελφό μου, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε άριστες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και με την ικανότητα που ακολουθεί το όνομά του και η εμπειρία του.
Ο χώρος των ακινήτων είναι δύσκολος και ευμετάβλητος για αυτό και προσπαθούμε να κρατήσουμε τις σωστές τιμές πάντα σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες αλλά και να προσαρμόζουμε τις τελικές τιμές για να εξυπηρετούν τους αγοραστές και τους μισθωτές!
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε! Αναλαμβάνουμε ακίνητα σε όλη την Ελλάδα καθώς το δίκτυο των συνεργατών μας είναι αρκετά μεγάλο.
Αρχή μας είναι ο πελάτης να γνωρίζει ότι απέναντι του έχει μια οικογενειακή επιχείρηση τη οποία μπορεί να εμπιστευτεί απόλυτα και στόχος της είναι να δώσει την απαιτούμενη προσοχή στον πελάτη έτσι ώστε να μείνει ευχαριστημένος .
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το γραφείο μας αναλαμβάνει:

  • Διαχειρίσεις - μισθώσεις - αγοραπωλησίες ακινήτων, εκτιμήσεις ακινήτων
  • Ανακαινίσεις παντός τύπου, ασφάλειες υγείας περιουσίας και σύνταξης,
  • Συνεργαζόμαστε με μηχανικό , τοπογράφο, λογιστή, συμβολαιογράφο, δικηγόρο για μια ολοκληρωμένη διαδικασία.

Πλοηγηθείτε στις σελίδες μας και αντλήστε πληροφορίες για τα διαθέσιμα ακίνητα στην αγορά και για το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην ενοικίαση, διαχείριση, αγοραπωλησία παντός τύπου ακινήτου.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αγοραπωλησιες Ακινητων, Διαχειρισεις Ακινητων, Μισθωσεις Ακινητων, Ασφαλειες Υγειας, Ασφαλειες Περιουσιας, Ασφαλειες Συνταξης, Ακινητα, Real Estate
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: