Κατηγορίες
Ανθοπωλεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 1999 βρισκόμαστε δίπλα στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας. Με εμπειρία στο χώρο της ανθοδετικής, παράδοση και συνέπεια δημιουργούμε καθημερινά ολόφρεσκες ιδέες που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!
Λουλούδια που μας εμπνέουν, χρώματα και φαντασία αποτελούν το μείγμα των δημιουργιών μας. Δημιουργίες που απευθύνονται σε ανθρώπους ξεχωριστούς όπως είστε εσείς!
Η ημέρα του γάμου σας είναι μια ιδιαίτερη και μοναδική στιγμή. Επιθυμείτε όλα να γίνουν όπως τα έχετε οραματιστεί και να ζήσετε αυτή την στιγμή στο έπακρο. Εμείς φροντίζουμε για την πιο ολοκληρωμένη και αψεγάδιαστη εικόνα. Αναλαμβάνουμε: τον εσωτερικό και εξωτερικός στολισμός της εκκλησίας, πολιτικούς γάμους, τις λαμπάδες, την διακόσμηση των τραπεζιών, το candy bar, το τραπέζι ευχών. Δημιουργήστε με την βοήθεια μας ένα παραμυθένιο σκηνικό για τη βάπτιση του παιδιού σας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη σας. Υπέροχες συνθέσεις, ανθοστολισμός κολυμπήθρας, εξωτερικός στολισμός εκκλησίας, candy bar, lemonade bar, θεματική διακόσμηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στοιχεία Αναζήτησης: Λουλουδια, Γαμος, Βαπτιση, Στολισμος, Διακοσμηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Σέρρες
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: