Κατηγορίες
Παρμπρίζ & Τσιμούχες Αυτοκινήτων, Γεωργικά Εργαλεία & Μηχανήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία PAR-BRISE ΔΟΥΛΓΕΡΗ ξεκίνησε την πορεία της το 1984. Οι προσδοκίες του ιδρυτή της, ότι είχε έλθει η κατάλληλη στιγμή για το εξειδικευμένο part του αυτοκινήτου, που ήταν τα κρύσταλλα-ανταλλακτικά, είχαν πλέον επαληθευτεί. Αρχικά, λοιπόν, αποφασίστηκε ότι η Λάρισα, ο κεντρικός ιστός της χώρας, έπρεπε να είναι και ο χώρος του νέου εγχειρήματος, διότι στο κέντρο της Ελλάδος και της Θεσσαλίας, τα πρώτα βήματα θα ήταν επιτυχή. Στόχος η κάλυψη του συγκεκριμένου ανταλλακτικού στο Θεσσαλικό χώρο. Κατάστημα λιανικής πώλησης σιγά-σιγά κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Οι απαιτήσεις της αγοράς όμως μεγάλωναν. Νέα μοντέλα, νέοι τρόποι εφαρμογής, παραμονή μεγαλύτερη στο συνεργείο, ακριβά οχήματα κ.λπ. Έτσι, λοιπόν, το 1997 μεταφέρεται σε νέους ιδιόκτητους χώρους στο 2ο χλμ. Λάρισας-Θεσσαλονίκης και το 2002 μετά από πιέσεις εξέλιξης, οι χώροι διπλασιάζονται. Τώρα, πλέον, η εταιρεία κινείται σε όλη τη Θεσσαλία με πελατολόγιο όλους τους αυτοκινητιστές, επαγγελματίες και ιδιώτες, ΔΕΚΟ, Ένοπλες δυνάμεις, δημόσιες υπηρεσίες, ασφαλιστικές εταιρείες, καταστήματα ανταλλακτικών, αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ, συνεταιρισμούς, φανοποιεία αυτοκινήτων, εταιρείες μεταφορών κ.τ.λ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Παρμπρίζ / Κρύσταλλα
Παρμπρίζ Αυτοκινήτων
Παρμπρίζ Φορτηγών
Παρμπρίζ Αυτ/των/Λεωφορείων
Παρμπρίζ Γεωργικών Μηχανημάτων / Σκαπτικών
Παρμπρίζ τρακτέρ όλων των τύπων 
Ειδικές Εφαρμογές
Κρύσταλλα Ασφαλείας Plexi Glass
Καθρέπτες
Καθρέπτες Οχημάτων / Φορτηγών
Κρύσταλλα Καθρεπτών
Υαλοκαθαριστήρες
Ανταλλακτικά Υαλοκαθαριστήρων
Ελαστικά Υαλοκαθαριστήρων
Αμορτισέρ - Αεροελατήρια
Ελαστικά Παρεμβύσματα
Γρύλοι
Αντηλιακές Μεμβράνες
Τάπητες / Μονωτικά Υλικά
Άμεση προτεραιότητα στα PAR-BRISE ΔΟΥΛΓΕΡΗ είναι η ποιοτική διακίνηση εμπορευμάτων σε συνδυασμό πάντοτε με τη σωστή τοποθέτηση. Τα PAR-BRISE ΔΟΥΛΓΕΡΗ είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000, καθώς επίσης πιστοποιημένα είναι και τα προϊόντα τα οποία διακινεί.


Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευη Παρμπριζ Θραυση Κρυσταλλων, Παρμπριζ Τρακτερ Ολων Των Τυπων Παρμπριζ Αυτοκινητων, Αντικατασταση Παρμπριζ, Παρμπριζ Φορτηγων, Παρμπριζ Γεωργικων Μηχανηματων, Τρακτερ, Υαλοκαθαριστηρες Ανταλλακτικα Υαλοκαθατιστηρων, Παρμπριζ Καμπινας, Ανεμοθραυστες Παραθυρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 18:00.
 
Μοιράσου το: