Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Αξεσουάρ Αυτοκινήτου, Φρένα Αυτοκινήτων, Αμορτισέρ Αυτοκινήτων
Συνεργεία Audi
Συνεργεία BMW
Συνεργεία Mini Cooper
Συνεργεία Seat
Συνεργεία Skoda
Συνεργεία Smart
Συνεργεία VW - Volkswagen
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρεία ξεκίνησε το 2002 με ιδρυτή τον Χαράλαμπο Σταμάτη με σκοπό την πιο αξιόπιστη λύση στη βελτίωση του αυτοκινήτου.
Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες, τα καλύτερα προϊόντα και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς εξασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα στη βελτίωση ιπποδύναμης του κινητήρα με γνώμονα πάντα την ομαλή λειτουργία, την αξιοπιστία και βέβαια τη μακροζωία του.
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Αγίας Θέλκας 15 & Ισαύρων, Ίλιον - Παλατιανή, τηλ.: 2111155467
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία μας ασχολείται με τη χαρτογράφηση εγκεφάλου του κινητήρα με σκοπό την αύξηση ιπποδύναμης (CHIP TUNING) με την επίλυση προβλήματος μπλοκαρίσματος στην εκκίνηση του κινητήρα λόγω immobilizer (IMMO LOCK) την διαγραφή μόνιμου σφάλματος στους εγκεφάλους αερόσακων (CRASH ERROR) καθώς και τη βελτίωση στα μηχανικά μέρη του (ENGINEERING). Για τη βελτίωση στα μηχανικά μέρη του κινητήρα όπως πιστόνια, μπιέλες, στροφάλους, βαλβίδες, ωστήρια, εκκεντροφόρους, ροική εξέλιξη στο καπάκι του κινητήρα, πολλαπλή εισαγωγής, πολλαπλή εξαγωγής, τούρμπο, εξάτμιση, μπεκ, άγραφους εγκεφάλους. Είμαστε δίπλα σας για να πραγματοποιήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την ιπποδύναμη του στόχου σας.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς είναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα της επιλογής σας.

  • Από ένα πρόγραμμα (CHIP TUNING) ή μια ολοκληρωμένη μετατροπή κινητήρα (ENGINEERING) είστε στο σωστό μέρος.
  • Βελτιώσεις και από Επαρχία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σερβις Service Αυτοκινητου, Βελτιωση Ιπποδυναμης Κινητηρα, Χαρτογραφιση Εγκεφαλου, Chip Eco Tuning Για Αγωνιστικα Αυτοκινητα, Μετατροπη Κινητηρα, Δυναμομετρησεις Αυτοκινητων Δυναμομετρο, Flash Bdm Chip Real Time Ecu Tuning, Αυξηση Στροφων Στο Ρελαντι, Συντηρηση Αγωνιστικων Οχηματων, Επαναπρογραμματισμος Εγκεφαλων, Επισκευη Racing Tuning, Crash Error Διαγραφη Σφαλματος, Flat Shift Βελτιωση Κινητηρα Dpf, Launch Control Diesel
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
  • Με P.O.S.
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 18:00
 
Μοιράσου το: