Κατηγορίες
Ψυχίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο κύριος ΣΕΡΕΝΕΣ ΠΕΤΡΟΣ είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί το ιατρείο του στο Παλαιό Φάληρο. Έχει εργαστεί σε πολλά δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο Ψυχιατρείο Kassel της Γερμανίας, ενώ τα τελευταία έτη είναι εξωτερικός συνεργάτης στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο του αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα των ψυχώσεων και των νευρώσεων, όπως η ψύχωση, η κατάθλιψη, το άγχος και οι φοβίες.
Επίσης, παρέχει τρόπους αντιμετώπισης, όσον αφορά τη διαχείριση του στρες, τις διαταραχές του ύπνου, τις κρίσεις πανικού και τα οργανικά ψυχοσύνδρομα - άνοια.
Πέρα των παραπάνω, αντιμετωπίζονται οι διαταραχές συνδεόμενες με τραύμα, η εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες (νόμιμες και παράνομες), τα ψυχοσωματικά νοσήματα, αλλά και οι διαταραχές διατροφής και οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες.
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων γίνεται με εξατομικευμένη θεραπεία που περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ψυχοθεραπεία ή συνδυασμό αυτών.
Παρέχονται όλα τα πιστοποιητικά ψυχικής υγείας, καθώς και εισηγητικός φάκελος ΚΕΠΑ.
Δέχεται με ραντεβού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχωτικες Διαταραχες, Νευρωσεις Ανοια, Οργανικα Ψυχοσυνδρομα, Αγχωδεις Διαταραχες, Καταθλιψη Φοβιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:00 έως 21:00 μόνο κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: