Κατηγορίες
Καρδιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Πτυχίο Ιατρικής από το Αριστ. Παν/μιο Θεσ/νίκης. Ειδίκευση στην Παιδιατρική και στη Νεογνολογία στο Παρίσι επί 6 χρόνια και διορισμός στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» σε θέση Νεογνολόγου (1988). Εξειδίκευση στην Παιδοκαρδιολογία στο Παρίσι, 1989-1990. Στη συνέχεια, επί 2 χρόνια στο Νοσ/μείο Παίδων «ΠΑΝ. ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» σε θέση επιμελητού Παιδοκαρδιολόγου.
Συνολική ενασχόληση με την Παιδοκαρδιολογία την Εντατική Νοσηλεία Νεογνών επί 6 χρόνια, στα Νοσ/μεία Παίδων Αθηνών.
Το 1995 διορισμός στο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Νοσ/μείο Θεσ/νίκης στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) σε θέση επιμ. Α; Δ/ντού Ε.Σ.Υ. επί 16 χρόνια. Το 2006-07 εξειδίκευση στην Εμβρυϊκή Καρδιολογία στο ΒΕΛΓΙΟ, στο Ερευνητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της LEUVEN στην Κλινική Ιατρικής του Εμβρύου.
Συγγραφή επιστημονικών άρθρων Νεογνολογίας και Παιδοκαρδιολογίας σε Ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Συμμετοχή σε συγγραφή βιβλίου Παιδοκαρδιολογίας. Συμμετοχή σε Διεθνή Συνέδρια ως εισηγητής ή προεδρεύων με αντικείμενο τη Νεογνολογία, την Παιδοκαρδιολογία την Εμβρυοκαρδιολογία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από το 2010 εργάζομαι ως Δ/ντής της ΜΕΝΝ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ως ανεξάρτητος Παιδοκαρδιολόγος και Εμβρυοκαρδιολόγος στη Λάρισα.
Διευθυντής στη Μονάδα Νεογνών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ανεξάρτητος Παιδοκαρδιολόγος και Εμβρυοκαρδιολόγος στο ιατρείο μου στη Λάρισα (ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΜΒΡΥΪΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ) με μεγάλη συνέπεια στον εμβρυϊκό καρδιολογικό παιδοκαρδιολογικό έλεγχο, τη λεπτομερή διάγνωση και τη συμβουλευτική των γονέων για ό,τι έχει σχέση με την εξέλιξη και το μέλλον (πρόγνωση) της πάθησης την οργάνωση της θεραπείας μετά τη γέννηση. Επίσης, διασφάλιση, μετά από κάθε διάγνωση, της παρακολούθησης οργάνωσης των εξειδικευμένων θεραπειών (Επεμβατικής Παιδοκαρδιολογίας, Παιδοκαρδιοχειρουργικής) που μπορεί να απαιτούνται, σύμφωνα πάντα με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα. Επιλογές συνεργασιών με άλλους γιατρούς (π.χ. καρδιοχειρουργούς, επεμβατικούς) με βάση την επιστημονική τους πληρότητα και αποτελεσματικότητα για τις ανάγκες των μικρών και μεγάλων ασθενών μου. Τέλος, πλήρης παιδοκαρδιολογική εξέταση χορήγηση πιστοποιητικών βεβαιώσεων για τα παιδιά που παραπέμπονται από συναδέλφους για εγγραφή στον παιδικό σταθμό, στο σχολείο, σε Αθλητικές Δραστηριότητες ή για προεγχειρητικό καρδιολογικό έλεγχο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νεογνολογος, Παιδοκαρδιολογος, Εμβρυοκαρδιολογος, Παιδοκαρδιοχειρουργικη, Προεγχειρητικος Καρδιολογικος Ελεγχος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: