Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης

Αγαπητοί μας γονείς,
Ο παιδικός σταθμός τα πρώτα χρόνια βρίσκεται επί 30 συναπτά έτη στην υπηρεσία του παιδιού, μαζί κάναμε τα πρώτα βήματα και μέσα από φροντίδα, ασφάλεια, αγάπη και μάθηση στα πρώτα του χρόνια, προσφέραμε τα απαραίτητα εφόδια για να μεγαλώσει σωστά. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε ηλικίας. Πτυχιούχοι έμπειροι παιδαγωγοί μέσα από το παιχνίδι και τις μαθησιακές εμπειρίες το βοηθούν να αναπτύξει τις ικανότητες και τα ταλέντα του.
Μέσα από μοντέρνες μεθόδους διδασκαλίας - ψυχαγωγίας επιτυγχάνεται η προετοιμασία του παιδιού, ώστε να ενταχθεί ομαλά στις αυριανές ανάγκες του σχολείου και της μετέπειτα ζωής του. Απαυθυνόμαστε στους γονείς που ψάχνουν το καλύτερο για το παιδί τους, τους καλούμε να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά το χώρο μας αλλά και τη μεγάλη οικογένειά μας.

Με αγάπη,
Κωνσταντίνα Νικολαροπούλου
Νηπιαγωγός

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Κεραμική, Τραγούδι και χορός
  • Παραμύθια - Κουκλοθέατρο, Παιδική μαγειρική
  • Χειροτεχνία & Κατασκευές, Επισκέψεις & Εκδρομές (μουσεία-θέατρο)
  • Γυμναστική (από καθηγήτρια φυσικής αγωγής)
  • Κιθάρα (από δασκάλα μουσικής), Computer
  • Σχολή γονέων

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Παιδικος Σταθμος, Προσχολικη Αγωγη, Ιδιωτικος Σταθμος, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Χειροτεχνιες, Προτυπος Παιδικος Σταθμος, Παιδικοι Σταθμοι, Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο, Δημιουργικο Εργαστηρι, Προνηπιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μοσχάτο, Ταύρος, Καλλιθέα, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Νέο Φάληρο.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: