Κατηγορίες
Ανακύκλωση, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2004, διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία κι εγκαταστάσεις στην Αθήνα καθώς και στην Λαμία. Μέσα σε αυτό το διάστημα η εταιρεία αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, που την καθιέρωσε στο χώρο. Σήμερα το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Η εταιρεία έχει δώσει αρκετές θέσεις εργασίας ενώ η πραγματική δύναμη της εταιρείας βρίσκεται στην ευέλικτη οργανωτική της δομή και το εκλεκτό ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει. Η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την προστασία του περιβάλλοντος, είναι απόλυτη προτεραιότητα για την εταιρεία. Ανταποκρινόμενοι στο πρόσταγμα των καιρών και με αυξημένη οικολογική συνείδηση, ξεκινήσαμε, τις ‘πράσινες’ δραστηριότητές μας: Κατ΄ αρχάς με την ανακύκλωση αυτοκινήτων, (μέλος της ΕΔΟΕ), την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και το εμπόριο μετάλλων. Στη συνέχεια, με 20 χρόνια εμπειρίας συνεργείο, ξεκινήσαμε την υγραεριοκίνηση, σε συνεργασία με την BRC. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία Αφοι Κατσιαβού αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων φιλικών προς το περιβάλλον που εργάζονται για την ανακύκλωση αυτοκινήτων που έχουν φθάσει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής τους από όλη τη Στερεά Ελλάδα. Εμπόριο ανταλλακτικών μέσα στην μεγάλη ποικιλία γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών που διαθέτουμε, θα βρείτε σίγουρα το ανταλλακτικό που χρειάζεστε με την δική μας εγγύηση! Ανάκτηση παλαιών σιδήρων και μετάλλων. Στις εγκαταστάσεις μας εφαρμόζονται σύγχρονες μεθόδοι ανακύκλωσης, σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Άμεσα, εύκολα, γρήγορα και ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΑΣ. Επισκεφθείτε το συνεργείο μας, για να σας δώσουμε λύση για οποιαδήποτε πρόβλημα σας. Το συνεργείο μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.
Καταστήματα σε Αθήνα και Λαμία. Εμπορία ανταλλακτικών αποστολή πανελλαδικά. Ανακύκλωση οχημάτων σε όλη την Στερεά Ελλάδα και την Αττική. Scrap σιδήρου και μετάλλων σε όλη την Στερεά Ελλάδα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακυκλωση Αυτοκινητων, Αποξηλωσεις, Ανακυκλωση Μεταλλων, Διαγραφη Οχηματων, Καταστροφη Οχηματων, Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα Αυτοκινητων, Ανταλλακτικα, Σκραπ Scrap, Ανακυκλωση Χαλκου, Παλια Μεταλλα, Παλιοσιδερα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: