Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ, Υπεύθυνη , Τηλ: 2108542663  Κιν: 6938784492 Email: kostas_ax@windowslive.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Axouristos δραστηριοποιείται στο χώρο των γνήσιων μεταχειρισμένων αλλά και επιλεγμένων καινούργιων (aftermarket) ανταλλακτικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz και Smart (μηχανικά, ηλεκτρικά, φανοποιεία).
Ιδρύθηκε το 1996 από τον Κωνσταντίνο Αξούριστο εμπορευόμενη αποκλειστικά γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz εισαγωγής, ενώ το 1999 ξεκίνησε και την εισαγωγή γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Smart, αφουγκρασμένη τις ανάγκες των επαγγελματιών και ιδιωτών στον χώρο του αυτοκινήτου.
Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, η τεράστια γκάμα ανταλλακτικών που συνεχώς εμπλουτίζεται με τακτικές εισαγωγές, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής, έχουν δημιουργήσει και διατηρούν μια σχέση εμπιστοσύνης με παλιούς και νέους πελάτες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεταχειρισμένα γνήσια αλλά και καινούργια εμπορίου ανταλλακτικά για Mercedes-Benz και Smart σε:
μηχανικά μέρη, ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά μέρη, είδη φανοποιίας, σαλόνια-ταπετσαρίες, ζαντολάστιχα, τιμόνια-αναρτήσεις, radio cd-οθόνες, εξατμίσεις, αξεσουάρ!

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα, Ανταλλακτικα Mercedes, Ανταλλακτικα Smart, Ζαντες Mercedes Benz, Ανταλλακτικα Αυτοκινητων, Γνησια Ανταλλακτικα Μεταχειρισμενα, Κινητηρες, Πορτες Οδηγου Συνοδηγου, Smart Φαναρια, Smart Καθρεφτες, Σασμαν Mercedes, Τιμονια Δερματινα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:30
Σάββατο από 08:30 έως 13:30
 
Μοιράσου το: