Κατηγορίες
Συνεργεία Καθαρισμού, Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Συνεργείο Καθαρισμού Μπαντζής Γ. Σταύρος με έδρα την Μόρια Λέσβου δραστηριοποιείται στον χώρο της καθαριότητας από το 2005. Προσφέροντας κάλυψη σε όλα τα μέρη της Λέσβου και δίνοντας την δυνατότητα στους ιδιώτες να παρέχει τιμολόγιο ή απόδειξη ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιώτη. Στα δέκα αυτά χρόνια λαμβάνει μέρος σε δημόσιους και ανοιχτούς διαγωνισμούς για την καθαριότητα δημόσιων και ιδιωτικών υπηρεσιών. Αναλαμβάνει τον καθαρισμό οικιών, πολυκατοικιών, αποθηκών, γραφείων, ιατρικών εργαστηρίων, χώρων εστίασης & διασκέδασης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Καθαρισμός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων, σχολείων, χώρων εστίασης και διασκέδασης των παιδιών.
Υποαλλεργικά απορυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον και κατάλληλα για παιδιά.
Αναλαμβάνει το τρίψιμο και το γυάλισμα των δαπέδων είτε είναι μαρμάρινη επιφάνεια, είτε μωσαϊκό, είτε παρκέ σε πολυκατοικίες, οικίες, αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων, ποδημάτων, ιατρείων και ιατρικών εργαστηρίων, γραφείων, δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, ξενοδοχείων, καταστημάτων και χώρων εστίασης και διασκέδασης.
Τον καθαρισμό της «Τέχνης των Δρόμων» (Graffiti) από γυάλινες, μεταλλικές και μαρμάρινες επιφάνειες, καναπέδες και υφασμάτινα καθισμάτα σε οικίες, πολυκατοικίες, εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ιατρικά εργαστήρια, δημόσιες, ιδιωτικές υπηρεσίες και ξενοδοχεία από τυχόν λεκέδες και ακαθαρσίες. Καθαριότητα των υφασμάτινων καθισμάτων του αυτοκινήτου, των μονών, διπλών, υπέρδιπλων, στρωμάτων σε οικίες και ξενοδοχεία και των παιδικών στρωμάτων σε οικίες, βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδικούς σταθμούς και σχολεία. Χρησιμοποιώντας το ατμοσύστημα της εταιρείας Karcher επιτυγχάνεται βαθύς και υγιεινός καθαρισμός χωρίς χημικά πρόσθετα σκοτώνοντας το 99,99% των βακτηριδίων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμος Πολυκατοικιων, Καθαρισμος Καναπεδων, Καθαρισμος Τοιχων, Καθαρισμος Μωσαϊκων Παρκε, Καθαρισμος Μαρμαρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Λέσβο.
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: