Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας , Τηλ: 2108079983  Κιν: 6977607177 Email: arantopoulou@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Αγγελική Ραντοπούλου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Εμψυχώτρια στο Anima Life Center. Παρέχει Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία σε ατομικό επίπεδο, καθώς και σε ζευγάρια ή/και οικογένειες.
Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας (University of La Verne), με μετεκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις στη Συστημική Συμβουλευτική και Εμψύχωση και στην Ατομική, Ομαδική και Οικογενειακή Θεραπεία. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισής της, από τον Ιανουάριο 2018 εκπαιδεύεται στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης, Bert Hellinger. Οργανώνει και υλοποιεί το πρόγραμμα «Μαθήματα αποφόρτισης από το Άγχος». Κύριο όφελός του είναι η βαθμιαία εξοικείωση με τεχνικές διαχείρισης άγχους. Ταυτόχρονα καλλιεργούνται ιδέες και αξίες που συστήνουν μια στάση ζωής με περισσότερη ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα.
Παράλληλα, αξιοποιώντας εργαλεία από τον ευρύτερο χώρο της Τέχνης –εικαστικά μέσα, αλληγορικές ιστορίες, παιχνίδια ρόλων, σωματική έκφραση – σχεδιάζει και συντονίζει τα Εργαστήρια Αυτογνωσίας και Εμψύχωσης. Σε αυτά, μέσα από κατάλληλες ασκήσεις και βιωματική επεξεργασία, οι άνθρωποι βελτιώνουν τις σχέσεις τους, ενισχύουν την αυτοεκτίμησή τους, ανακαλύπτουν νέους δρόμους έκφρασης των συναισθημάτων τους, καλλιεργούν νέους τρόπους διαχείρισης των δυσκολιών τους.
Κύριο μέλημα της Αγγελικής Ραντοπούλου είναι με έναν μη-επικριτικό, ασφαλή και εμπιστευτικό τρόπο να βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο να αντλήσει, από μέσα του, τα εφόδια που χρειάζεται για να διαχειριστεί, και πρακτικά και συναισθηματικά, τις προκλήσεις της ζωής.
Είναι μέλος:
Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ)
Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (EAC)
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ατομική θεραπεία
Θεραπεία ζεύγους
Οικογενειακή θεραπεία
Πρόγραμμα «Μαθήματα Αποφόρτισης από το Άγχος»
Εργαστήρια Αυτογνωσίας και Εμψύχωσης
Ανοιχτές Ομάδες Συζήτησης
Βιωματικά Σεμινάρια
Υπηρεσίες διαδικτυακής συμβουλευτικής και θεραπείας (Skype)

Στοιχεία Αναζήτησης: Συμβουλευτικη Γονεων, Συμβουλευτικη Παιδων, Κρισεις Πανικου, Αγχος, Διαταραχη Υπνου, Ατομικες Συνεδριες, Ομαδικες Συνεδριες, Θυμος, Καταθλιψη, Ψυχοσωματικα Προβληματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ν. Ερυθραία - Κηφισιά, Άγ. Στέφανος, Διόνυσος, Ελλάδα και εξωτερικό μέσω Skype
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με P.O.S.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09.00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: