Κατηγορίες
Διεθνείς Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία μας INTERNATIONAL TRANSPORTS MOUSTOPOULOS DAMIANOS με έδρα το Κιλκίς-Ελλάδα, έχει το δικό της ιδιόκτητο στόλο φορτηγών για την εκτέλεση των εθνικών - διεθνών μεταφορών. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η οδική μεταφορά των εμπορευμάτων: από Ελλάδα – προς Ρωσία, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, την Τουρκία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, Ρουμανία και αντίστροφα προς την Ελλάδα. Όπως και από την Ελλάδα προς την Ιταλία, και από την Ιταλία προς την Αρμενία.
Ο στόλος μας αποτελείται από 2 ρυμουλκούμενα ψυγεία (86μ3) και 8 μουσαμάδες (92μ3-100μ3). Όλα τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με GPS σύστημα παρακολούθησης, ώστε να γνωρίζουμε πάντα την τοποθεσία του φορτηγού μας και του φορτίου σας.

Περιοχές που εξυπηρετεί:

  • Όλη την Ελλάδα, εκτός από τα νησιά.
  • Από Ελλάδα προς Ρωσία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκία, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρουμανία.
  • Από Ρωσία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκία, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία προς Ελλάδα.
  • Ελλάδα – Ιταλία
  • Ιταλία - Αρμενία
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι οδηγοί της εταιρείας μας είναι επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των διεθνών μεταφορών, οι οποίοι έχουν τα απαιτούμενα έγγραφα και τις διεθνείς απαιτήσεις που είναι απαραίτητες. Συνήθως μεταφέρουμε Full Truck φορτία με μουσαμάδες και ψυγεία και σπάνια μεταφέρουμε LCL φορτία. Επίσης, στον τομέα αυτό, παρέχουμε υπηρεσίες όπως την εξυπηρέτηση πελατών αναφορικά με την έγκαιρη και καλύτερη παράδοση, ενημέρωση για την κίνηση του φορτηγού καθώς και την άφιξη του έκαστου φορτηγού στον τελικό προορισμό. Πελάτες μας παραμένουν εταιρείες παγκοσμίου φήμης εδώ και 10 χρόνια όπως η Kleemann Hellas, η Alumil η Koukousoglou Trans κ.ά.
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και ζητήστε την προσφορά μας για την άμεση και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυγεια Full Truck Φορτια, Lcl Φορτια, Ασφαλη Μεταφορα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 17:00
Σάββατο από 10:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: