Κατηγορίες
Φυσιοθεραπεία, Βελονισμός
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ, Υπεύθυνη Ιατρός – Φυσικής Αποκατάστασης , Τηλ: 2294069133  Κιν: 6976763049 Email: myriakourti@yahoo.gr
ΕΟΠΥΥ
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας reh-ability συνδυάζεται η μακροχρόνια εμπειρία και η γνώση, ώστε μέσω των θεραπευτικών πράξεων της θεραπεύτριας, να επιτευχθεί το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον σωστό κλινικό συλλογισμό με σκοπό να οριστεί μια εξατομικευμένη θεραπεία με σύγχρονες τεχνικές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (που έχουν ερευνητικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα) για τον κάθε ασθενή. Η επιστημονικά υπεύθυνη πέρα της 10ετούς εμπειρίας έχει διά Βίου μάθηση και ενημέρωση, με μεγάλης έκτασης σεμινάρια και εκπαιδεύσεις γύρω από τον τομέα της φυσικοθεραπείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στον χώρο μας κατόπιν της φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης, ορίζεται το θεραπευτικό πλάνο του κάθε ασθενή. Η επιλογή των θεραπευτικών μέσων που θα ακολουθηθεί πραγματοποιείται σύμφωνα με ερευνητικά πρωτόκολλα και εμπεριέχουν συνήθως δια χειρός θεραπεία όπως κινητοποίηση, μαλακών μορίων και αρθρώσεων, εφαρμογή βελονισμού, μάλαξη, και φυσικά μέσα από μηχάνηματα τελευταίας τεχνολογίας. Στην αποκατάσταση εμπεριέχεται πάντα εργονομική παρέμβαση στην καθημερινότητα του ασθενή όπως και θεραπευτικές ασκήσεις.
Στις κατοικον θεραπείες ακολουθείται το ίδιο πλάνο και πολλές φορές όταν πρόκειται για νευρολογικά περιστατικά ή παθολογικά πραγματοποιείται εκπαίδευση περιβάλλοντος.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδιατρικη, Μυοσκελετικα, Νευρολογικα, Λεμφοιδημα, Υδροθεραπεια, Κατοικον, Βελονισμος, Μαλαξη, Pilates, Εοπυυ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Ραφήνα, Νέο Βουτζά, Μάτι
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 10:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: