Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Μοτοσυκλετών, Αντιπροσωπείες Μοτοσυκλετών, Συνεργεία Μοτοσυκλετών
Περιγραφή Επιχείρησης
ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ και φροντίζουμε να το μεταδίδουμε και σε εσάς.
Το όχημα που θα διαλέξετε πρέπει να ικανοποιεί τις καθημερινές σας ανάγκες καθώς και να στέκεται στη δοκιμασία του χρόνου, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες.
Γι' αυτό διαλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Kymco από το 1997, ώστε να μπορούμε να σας το εγγυηθούμε, εγγράφως, με εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Έχουμε στην διάθεση μας μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες αυθεντικών ανταλλακτικών KYMCO στην Ελλάδα με περισσότερους από 4000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς. Με την MTSMoto ξέρετε με σιγουριά ότι αγοράζετε αυθεντικά εξαρτήματα που φέρουν σφραγίδα ποιότητας. Από το 2018 μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας και από το e-shop μας www.kymco-parts.eu.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Από την στιγμή που παραλαμβάνετε τη μηχανή σας, γνωρίζετε ότι υπάρχουν άτομα για να βασιστείτε.Με εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο συνεργείο επεκτείνουμε την φροντίδα μας πέρα από τις πωλήσεις.
ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΡΥΘΜΟΙ
Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι' αυτό και δημιουργήσαμε εργαλεία εύκολης αναζήτησης ανταλλακτικών. Και επειδή συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες εταιρίες κούριερ, θα βρίσκονται στην πόρτα σας από την επόμενη μέρα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Γνησια Ανταλλακτικα Kymco, Αναλωσιμα Kymco, Εξουσιοδοτημενο Συνεργειο Kymco, Γνησια Αξεσουαρ Kymco, Πωλησεις Kymco Scooter - Atv - Παπια, Λιπαντικα Fuchs - Silkolene, Συνεργειο Scooter, Συνεργειο Atv
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 19:00
 
Μοιράσου το: