Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία, Χρηματοοικονομικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΩΝΑ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Δικηγορικό Γραφείο "Αικατερίνη Χ. Τσιώνα & Συνεργάτες" εδρεύει στο κέντρο της Νίκαιας, και τα τελευταία έτη παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους δικαίου, με συνέπεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.
Η ταχύτητα στη διεκπεραίωση των υποθέσεων σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή μας διασφαλίζει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και ικανοποιεί τους εντολείς μας, καθώς τηρούμε πλήρες χρονοδιάγραμμα των ενεργειών μας, ενημερώνουμε διαρκώς τους πελάτες μας, και επιχειρούμε να κατοχυρώσουμε την καλύτερη δυνατόν εξωδικαστική και δικαστική εκπροσώπησή τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας σε όλους τους τομείς των εμπορικών και αστικών διαφορών, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών διαφορών και τη χορήγηση αδειών. Παρέχουμε ανώτερες νομικές συμβουλές μέσα σε μια συμφωνημένη χρονική περίοδο, έτσι ώστε το νομικό σας πρόβλημα να λάβει την προσοχή και την εξυπηρέτηση που του αξίζει.
Αν χρειαστεί να προσλάβετε έναν δικηγόρο για να χειριστεί την περίπτωσή σας ή θέλετε να συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο για μια πιθανή περίπτωση, θα συνεργαστούμε από κοινού προς αυτήν την κατεύθυνση. Εάν το πρόβλημά σας μπορεί να επιλυθεί χωρίς δικηγόρο, θα σας κατευθύνουμε αναλόγως για την οριστική επίλυση του ζητήματός σας. Κατά περίπτωση παρέχονται από το γραφείο μας πλήρη υποστήριξη καθώς συνεργαζόμαστε με ειδικευμένους φοροτεχνικούς, οικονομικούς συμβούλους, όπως επίσης και μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων.
Ασχολούμαστε με:
Αστικό δίκαιο
Εργατικό δίκαιο
Εμπορικό δίκαιο
Τράπεζες
Φορολογικές διαφορές
Ποινικό δίκαιο
Διοικητικό δίκαιο
Πρόστιμα τροχαίας
Αυτοκίνητα
Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Στοιχεία Αναζήτησης: Αστικο Δικαιο, Εργατικο Δικαιο, Εμπορικο Δικαιο, Φορολογικες Διαφορες, Ποινικο Δικαιο, Διοικητικο Δικαιο, Προστιμα Τροχαιας, Συμβουλευτικες Υπηρεσιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: