Κατηγορίες
Επαγγελματικά Ψυγεία, Εξοπλισμός Εστιατορίων & Ζαχαροπλαστείων, Επαγγελματικές Ψησταριές, Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης, Εξοπλισμός Κρεοπωλείων
Περιγραφή Επιχείρησης
Στην εταιρεία Attica Inox θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε ετοιμοπαράδοτο καινούργιο εξοπλισμό όπως και σε άριστη κατάσταση μεταχειρισμένο καθώς ακλουθείται από γραπτή εγγύηση έως 3 μήνες. Αγοράζουμε τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό σας άμεσα.
Βρισκόμαστε δίπλα σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς μοιράζοντας με εσάς ιδέες απόψεις και γνώσεις για να κάνετε μία σωστή και ποιοτική επιλογή που θα κρατήσει χρόνια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στην εταιρεία Attica Inox συνεργαζόμαστε με Έλληνες κατασκευαστές και εισαγωγείς μηχανημάτων και εξοπλισμού εστίασης για να προσφέρουμε σε εσάς καινούργιο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός μαζικής εστίασης που διαθέτουμε είναι πάντα σε άριστη κατάσταση, ελεγμένος από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυγειο Παγκο, Θαλαμος Συντηρηση, Θαλαμος Καταψυξη, Φριτεζα, Γκριλ, Ψυχωμενη Βιτρινα, Θερμαινομενη Βιτρινα, Φλογιστρο, Ερμαριο, Λαντζα, Μπαιν Μαρι, Φουρνος Κυκλοθερμικος, Τοστιερα, Φραπιερα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αποστολές σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν παράδοση στο πρακτορείο της επιλογής σας, εντός Αττικής.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 18:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: