Κατηγορίες
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη, Καθαρισμός Στρωμάτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το σήμα κατατεθέν της Expert Clean είναι η ποιότητα, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η άνεση, θεμελιώδεις δηλαδή λόγοι που στοιχειοθετούν την πρωτοκαθεδρία της στη βιομηχανία των υπηρεσιών καθαρισμού χαλιών.

Οι σημερινοί ρυθμοί της ζωής μας είναι πολύ γρήγοροι και χαρακτηρίζονται από το στρες και την πίεση, με αποτέλεσμα να παραμελούμε τη φροντίδα των περιβαλλόντων διαβίωσης και εργασίας μας. Ωστόσο, η αξία του να απολαμβάνουμε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον όταν εργαζόμαστε ή επιστρέφουμε στο σπίτι μας από τη δουλειά, είναι ανεκτίμητη. Τα χαλιά εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία μας εφόσον δεν συντηρούνται σωστά και κάπου εκεί υπεισέρχεται ο δικός μας ρόλος, στην Expert Clean.

Στην Expert Clean συνυπάρχουν αρμονικά η συσσωρευμένη πείρα με τις γνώσεις επάνω στις πιο προηγμένες μεθόδους και υλικά καθαρισμού, συνδυασμός ικανός να προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις όσον αφορά τον καθαρισμό των χαλιών σας στο σπίτι ή το περιβάλλον εργασίας σας.

Οι βιολογικές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών που χρησιμοποιούμε στην Expert Clean, λειτουργούν σαν δικλείδα ασφαλείας για την συντήρηση και φροντίδα των χαλιών σας, διαφυλάσσοντας την περιουσία σας στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας.

Η εταιρεία μας άνοιξε τις πύλες της για πρώτη φορά το 1988 και έκτοτε ακολουθεί λαμπρή πορεία στο χώρο, συνιστώντας ένα από τα πιο μοντέρνα και προηγμένα καθαριστήρια χαλιών στην Αθήνα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών
 • Καθαρισμός πλύσιμο χαλιών - μοκετών - ταπήτων - φλοκάτων
 • Ειδικός καθαρισμός χειροποίητων χαλιών
 • Καθαρισμός κάνοντας χρήση αντιαλλεργικά και αντιμικροβιακά καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον
 • Εφαρμόζουμε μία πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα τον βαθύ καθαρισμό που θωρακίζει την υφή των χαλιών σας διατηρώντας ζωντανά τα χρώματά τους
 • Διαθέτουμε ειδικό μηχάνημα συσκευασίας όπου διενεργείται ο ποιοτικός έλεγχος προκειμένου να παρατηρηθούν και να επισκευαστούν τυχόν προβλήματα σχετικά με τον καθαρισμό του χαλιού σας.
 • Αναλαμβάνουμε την αποθήκευση και φύλαξη των χαλιών σας σε απολύτως ασφαλή και υγιή περιβάλλοντα με ειδικά κατασκευασμένα ράφια, ώστε να παραμένουν «αλώβητα» από την υγρασία και άλλους δυνητικούς κινδύνους
 • Επιτόπου καθαρισμοί χαλιών, μοκετών, σαλονιών, καναπέδων, τραπεζαριών, στρωμάτων
 • Επισκευές - επιδιορθώσεις χαλιών
 • Καθαρισμός κουβερτών παπλωμάτων
 • Άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό
 • Χρησιμοποιούμε προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και μηχανήματα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμος Καθαρισμοι Καθαρισμα Χαλιων Χαλιου, Αδιαβροχοποιηση Χαλιων Ξηρος Καθαρισμος, Καθαρισμος Μοκετων Φλοκατης, Επιτοπου Καθαρισμος Μοκετες, Κροσια Ρελια Επισκευες Αλλαγη Κροσσια , Ταπητοκαθαριστηρια Ταπητοκαθαριστηριο, Πλυσιμο Χαλιων Φυλαξη Χαλιων, Επαναφορα Χρωματων Επισκευες Χαλιων, Καθαρισμος Κουβερτων Παπλωματων, Καθαρισμος Μοκετας Καθαρισμος Φλοκατης, Καθαρισμος Χαλιων Στο Σπιτι, Καθαρισμος Καθαρισμοι Σαλονιων Σαλονιου, Καθαρισμος Χειροποιητων Χαλιων, Καθαρισμος Ταπητων Ταπητες, Επιτοπιοι Καθαρισμοι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: