Κατηγορίες
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι
Botox
Αποτρίχωση Laser
Θεραπεία Ακμής
Καθαρισμός Προσώπου
Κρυολιπόλυση
Μεσοθεραπεία
Οξυγονοθεραπεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Καζάκος Χαράλαμπος είναι ειδικευμένος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος εκπαιδευθείς στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων Ανδρέας Συγγρός. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επιστημονικός συνεργάτης μεγάλων ιδιωτικών θεραπευτηρίων της Αθήνας όπως του Metropolitan Hospital και του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου.
Ο ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του στο υπερσύγχρονο δερματολογικό κέντρο Dermalab των Αθηνών.
Ο ιατρός είναι επιστημονικό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής εταιρίας(ΕΔΑΕ) και της Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο ιατρός ειδικεύεται στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών Κλινικής και Επεμβατικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις χρόνιες δερματοπάθειες, όπως ακμή, ψωρίαση και χρόνιο έκζεμα, στη δερματολογία για παιδιά, στις παθήσεις νυχιών και μαλλιών, στην επεμβατική αντιμετώπιση κονδυλωμάτων, τη χειρουργική αφαίρεση σπίλων και βλαβών, την κρυοχειρουργική και διαθερμοπηξία δερματικών βλαβών όπως μυρμηκιές και θηλώματα.
Ο ιατρός είναι έμπειρος σε εφαρμογές laser όπως αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη, αφαίρεση τατουάζ, θεραπεία ευρυαγγειών, θεραπεία ουλών ακμής και χειρουργείων, laser ανάπλασης προσώπου, αφαίρεση κηλίδων και πανάδων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κονδυλωματα, Κυτταριτιδα, Ουλες, Αφαιρεση Tattoo, Παναδες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με αντικαταβολή
Πιστωτικές Κάρτες
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινές κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: