Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Φανοποιία & Βαφές
Ανταλλακτικά Ford
Ανταλλακτικά Honda
Ανταλλακτικά Mitsubishi
Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Σπυρίδης Ευαγ. Παναγιώτης με διακριτικό τίτλο Car Clinic Spiridis δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής (φανοβαφές) αυτοκινήτων από το 1971 με ιδρυτή τον Σπυρίδη Ευάγγελο. Εταιρεία δεύτερης γενιάς πια συνεχίζει με το ίδιο πάθος και μεράκι.
Από το 2003 η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Α' πάροδο 10 επί της Ν.Μοναστηρίου στο Ελευθέριο Κορδελιό και πλέον έχουμε τη δυνατότητα και τη χαρά να αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές του οχήματός σας, με νέας τεχνολογίας εξοπλισμό Απόρροια της πολυετούς πείρας και της συνεχούς εξέλιξης είναι η εξειδίκευση στον τομέα μας που σε συνεργασία με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας καταστούν ένα ολοκληρωμένο συνεργείο αυτοκινήτων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Car Clinic Spiridis παρέχει όλες τις υπηρεσίες στον χώρο της επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου.
Μικροεπισκευές, Φανοποιία, Βαφές, Service και γενικότερα ότι αφορά το αυτοκίνητο. Επίσης εμπορεύεται ανταλλακτικά HONDA, MITSUBISHI KAI VOLVO, μεταχειρισμένα, καινούρια και ιμιτασιόν.
Διαθέτουμε οχήματα εξυπηρέτησης πελατών και αναλαμβάνουμε την περαίωση της αποζημίωσης από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες.
Κυρίαρχη φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ορθή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας ώστε να επιτευχθεί μια φιλική μα πάνω απ' όλα ανθρώπινη σχέση εμπιστοσύνης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανταλλακτικα Volvo, Ανταλλακτικα Ιμιτασιον, Ανταλλακτικα Μεταχειρισμενα, Σφυρηλατησεις Αυτοκινητων, Λαμαρινας Αυτοκινητων, Αυτοκινητο Εξυπηρετησης, Μεταχειρισμενες Μηχανες Αυτοκινητων, Μεταχειρισμενα Σασμαν Αυτοκινητων, Φαναρια Αυτοκινητων Καινουρια, Κρεμαριερες Αυτοκινητων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 18:00
 
Μοιράσου το: