Κατηγορίες
Ελαστικά & Ζάντες, Βουλκανιζατέρ Ελαστικών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ , Τηλ: 2431029959  Email: apapantoni@stavrakis.com.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται από το 1989 στην εμπορία ελαστικών και ζαντών. Με σημεία εξυπηρέτησης, μέσω των συνδεδεμένων εταιρειών, σε Τρίκαλα, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη καθώς και των μονάδων κινητού Service, η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων σε ό,τι αφορά τους τροχούς του αυτοκινήτου.
Κύριο χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, γεγονός που επιβεβαιώνεται κυρίως από τον μεγάλο βαθμό πίστης των πελατών της και ενισχύεται σε συστηματική βάση με συνεχή εκπαίδευση όλων των στελεχών και πιστοποίηση της ολοκληρωμένης ποιοτικής λειτουργίας από αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς (MICHELIN- φορέας πιστοποίησης: TUV AUSTRIA HELLAS).
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με το επίπεδο εμπειρίας που έχει αποκτηθεί από τα 24 συναπτά έτη αδιάλειπτης και επιτυχημένης λειτουργίας και έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 50,000 οχήματα, η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ μπορεί δίκαια να υπερηφανεύεται ότι αποτελεί εγγύηση και σίγουρη επιλογή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των ελαστικών και ειδικευμένο προσωπικό, επενδύει στην παροχή αξιόπιστων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον κλάδο όπως:

 • Χονδρικό Εμπόριο και διανομή ελαστικών και ζαντών
 • Λιανική πώληση ελαστικών και ζαντών για παντός τύπου οχήματα (Ι.Χ., φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα, μηχανές κ.λπ.)
 • Επισκευές και συντηρήσεις ελαστικών και ζαντών
 • Ευθυγράμμιση με υπερσύγχρονα μηχανήματα
 • Ζυγοστάθμιση με υπερσύγχρονα μηχανήματα
  Με έμφαση στην οργάνωση και εξυπηρέτηση του πελάτη, με επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, άνετες εγκαταστάσεις και συνεχείς εκπαιδεύσεις, παρέχουμε τις υπηρεσίες που εξασφαλίζουν σιγουριά, αξιοπιστία και ασφάλεια για εσάς και το όχημά σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευη Ελαστικων, Επισκευη Ζαντων, Αλλαγη Ελαστικων, Τοποθετηση Ελαστικων, Βαφη Ελαστικων, Συντηρηση Ζαντων, Συντηρηση Ελαστικων, Αξεσουαρ Αυτοκινητων, Ελαστικα Μηχανων Moto, Ελαστικα Γεωργικων Μηχανηματων, Χονδρικο Εμποριο Ελαστικων, Ζαντες Αυτοκινητων, Ελαστικα 4x4
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ήπειρο και τα Επτάνησα
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Με P.O.S.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
 • TUV AUSTRIA HELLAS
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 19:00
Σάββατο από 08:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: