Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Αυτοματισμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ELECTROSYSTEMS ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια του ομίλου ATLAS και δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με σκοπό την εισαγωγή, διάθεση και διανομή τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων σε επαγγελματίες του χώρου.
Επιλέγοντας σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας της παγκόσμιας αγοράς, η ELECTROSYSTEMS προμηθεύει τους συνεργάτες της με μία ευρεία γκάμα προϊόντων ασφαλείας συνδυάζοντας πάντα υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Συστήματα ασφαλείας, Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), Συστήματα πυρανίχνευσης, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Control)
Η αποκλειστική συνεργασία της ELECTROSYSTEMS με την IDS, μία εταιρεία με 30 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή συστημάτων συναγερμού στη Νότιο Αφρική, αναδεικνύει την προσπάθειά της να στηρίξει τους συνεργάτες της με αξιόπιστα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

ΜΑΡΚΕΣ (BRANDS)
IDS Hellas, Camvision, CST Europa, GSN, Centurion, i-Sec, Qihan

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Δίνοντας έμφαση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με διευρυμένο ωράριο τις καθημερινές ακόμα και το Σάββατο, η εταιρεία έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών, λειτουργώντας με συνέπεια, εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Συστήματα Συναγερμού
Η δυναμική παρουσία των συστημάτων IDS HELLAS στην Ελληνική αγορά είναι η απάντησή μας στην προσφορά αξιόπιστων συναγερμών υψηλής τεχνολογίας. Η αποκλειστική συνεργασία της ELECTROSYSTEMS με την IDS, μία εταιρεία που μετράει 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή συναγερμών στη Νότιο Αφρική, αναδεικνύει την προσπάθειά μας να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα.

Κλειστά κυκλώματα ασφαλείας
Η Electrosystems προτείνει στους συνεργάτες τη σειρά καταγραφικών και καμερών με την επωνυμία Camvision, δίνοντας λύσεις όχι μόνο οικονομικές, αλλά κυρίως ποιοτικές και ολοκληρωμένες σε ό,τι αφορά το Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης. Τα ψηφιακά καταγραφικά της Camvision με τεχνολογία AHD που συνδυάζουν κάμερες με λειτουργίες AHD, HYBRIC και NVR δημιουργούν μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό ποιότητας και κόστους.

Διαφημιστικό υλικό: Η ανάδειξη του συνεργάτη στα καλύτερά της!
Για εμάς, είναι σημαντικό να σας βοηθάμε με κάθε τρόπο στην πώληση.

  • Διαφημιστικά φυλλάδια με χαρακτηριστικά προιόντων
  • Εκπτωτικά πακέτα με ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού για τον πελάτη
  • Ειδικά κατασκευασμένα πάνελ με τοποθετημένα τα υλικά του συναγερμού, με σκοπό να τα παρουσιάζετε στον πελάτη στον χώρο σας


...και όλα αυτά με τυπωμένη εμφάνιση της επωνυμίας σας!


Στοιχεία Αναζήτησης: Συστηματα Ασφαλειας, Συναγερμος, Παρακολουθηση, Cctv, Dvr, Θυροτηλεοραση Καμερες, Πυρανιχνευση, Ελεγχος Προσβασης, Αντικλεπτικα Συστηματα Εμπορευματων, Σειρηνες, Μπαταριες Συναγερμου, Security, Alarm, Φυλαξεις Περιπολιες, Κεντρο Ληψης Σηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 19:30
Σάββατο από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: