Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΗ ΤΥΛΙΓΑΔΗ , Τηλ: 2102633305  Κιν: 6970266776 Email: agogimathisi@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Τυλιγάδη Ελένη είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού Ειδικής Αγωγής του University of East London και απόφοιτος του Ετήσιου προγράμματος εξειδίκευσης στις Μαθησιακές δυσκολίες – Δυσλεξία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης. Έχει ολοκληρώσει το ετήσιο πρόγραμμα Παιδοψυχολογίας – Παιδοψυχιατρική του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τριετή εκπαίδευση στη Γνωσιακή – Αναλυτική Ψυχοθεραπεία. Εδώ και 7 χρόνια είναι επιστημονικά υπεύθυνη του κέντρου ειδικών θεραπειών «Αγωγή & Μάθηση» με αντικείμενο το Ειδικό Παιδαγωγικό και τη Συμβουλευτική γονέων με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε ημερίδες με θέματα που συνάδουν με τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα: Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, Πρώιμη Ανίχνευση Διαταραχών Λόγου και Ομιλίας, Διερεύνηση της συμπεριφοράς, συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας και έχει ακπαιδευτεί στη χρήση του Αθηνά Τεστ Διάγνωσης Δυσκολιών Μάθησης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το κέντρο ειδικών θεραπειών «Αγωγή & Μάθηση» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 στην περιοχή του Ιλίου. Παρέχει υπηρεσίες:
Ατομικής Ψυχοθεραπείας ενηλίκων (Συστημικής και Γνωσιοαναλυτικής προσέγγισης)
Συμβουλευτικής γονέων
Θεραπείας συμπεριφοράς
Λογοθεραπείας
Ειδικής αγωγής (με έμφαση στην πολυαισθητηριακή προσέγγιση)
Εργοθεραπείας

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαχειριση Πενθους, Καταθλιψη, Συμβουλευτικη Γονεων, Πανικος, Συμβουλευτικη Σχεσεων, Αγχος, Φοβιες, Βιωματικη Ομαδα Ενηλικων, Ατομικη Ψυχοθεραπεια, Διαταραχες Διαθεσης, Ειδικη Αγωγη, Θεραπεια Συμπεριφορας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 15:00 έως 22:00
Πρωινά κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: