Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Έλενα Παπαθανασοπούλου προσφέρει ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και εφήβους, και ψυχοδυναμικά προσανατολισμένη συμβουλευτική σε γονείς. Η ψυχοθεραπεία, κατάλληλα εξατομικευμένη στις θεραπευτικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου, βοηθά στην αντιμετώπιση μιας ποικιλίας προβλημάτων, όπως άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, κρίσεις πανικού, προβλήματα στις σχέσεις, συγκρούσεις, πένθος, απώλειες. Η ψυχοδυναμική συμβουλευτική απευθύνεται κυρίως σε γονείς και ζευγάρια και έχει ως στόχο τη διευκόλυνση προβλημάτων ζωής και τη βελτίωση ενδοοικογενειακών σχέσεων.
Η Έλενα Παπαθανασοπούλου έχει σπουδάσει σε Ελλάδα, Αγγλία και ΗΠΑ (masters) με υποτροφία από το Fulbright, και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία. Έχει μακρά εμπειρία στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία και έχει συνεργαστεί ως ψυχοθεραπεύτρια και ως σύμβουλος σε ψυχοθεραπευτικά κέντρα στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς και Δημόσιους φορείς. Έχει μακρά διδακτική εμπειρία και συγγραφικό έργο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ψυχαναλυτική - Ψυχοθεραπεία Ατομική
  • Συμβουλευτική Ατομική
  • Συμβουλευτική Γονέων
  • Συμβουλευτική Ζεύγους

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Ψυχαναλυση, Ψυχοδυναμικη, Συμβουλευτικη Γονεων, Θεραπεια Ζευγους, Συμβουλος, Αγχος, Καταθλιψη, Πενθος, Κρισεις Πανικου, Ψυχοθεραπευτης Ψυχοθεραπευτρια Ψυχοθεραπευτες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: