Κατηγορίες
Έπιπλα Γενικά, Έπιπλα Κουζίνας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Με έδρα τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1976 από τον Ιωάννη Χατζηαντωνίου, με κύριο αντικείμενο τη γενική επίπλωση (τα χρόνια εκείνα που η ειδίκευση δεν υπήρχε το αποκαλούσαμε ''μαραγκάδικα'').
Η επιχείρηση σύντομα πραγματοποίησε επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό με στόχο τη σταδιακή εξειδίκευση σε πιο βιομηχανοποιημένους τομείς όπως η κατασκευή κουφωμάτων και κουζινών.
Η επιχείρηση διατήρησε την εμπειρία και τις τεχνικές γνώσεις που αποκτήθηκε από τον τομέα της κατασκευής επίπλων και παράλληλα ανέπτυξε τμήμα κατασκευής σύνθετου, καναπέ και κρεβατοκάμαρας.
Σήμερα η επιχείρηση διατηρεί τα παλαιά στελέχη της ως συμβούλους και προετοιμάζεται για τη μετάβαση στην τρίτη γενεά επιπλοποιών, με στόχο τη συνεχώς βελτιούμενη παροχή υπηρεσιών και πιο εξειδικευμένων και ποιοτικά αναβαθμισμένων προϊόντων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Έπιπλα κατόπιν παραγγελίας, ειδικές κατασκευές, αναπαλαιώσεις επίπλων (ντεκαπέ - πατίνες), σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, τραπεζαρίες, τραπεζάκια σαλονιού, σύνθετα, μπουφέδες, κουζίνες, καμαρόπορτες, θωρακισμένες πόρτες, έπιπλα μπάνιου, συρταριέρες, γραφεία και ό,τι αφορά το ξύλο.
Όπως το θέλει ο πελάτης με άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.
Κουφώματα εσωτερικού χώρου.

  • Πόρτες Laminate
  • Πόρτες από: δρυς, οξιά, καρυδιά κ.τλ.
  • Πόρτες επί παραγγελία
  • Παιδικά έπιπλα
  • Έπιπλα μπάνιου

Στοιχεία Αναζήτησης: Αναπαλαιωσεις Επιπλων, Κουζινες, Συνθετα, Ντουλαπες Τιμες, Τραπεζακια Σαλονιου, Κρεβατοκαμαρες, Τραπεζαριες, Μικροεπιπλα, Πορτες Εσωτερικες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 14:00 & από 17:00 έως 20:00.
 
Μοιράσου το: